10 neparasti fakti par Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem

Piektais fakts: Ūdensvīriem ir nestabila psihe. Un lielākā daļa to labi apzinās, apzināti jau no pusaudža vecuma izglītojot prātu un stiprinot nervu sistēmu, lai izvairītos no bēdīgām sekām. Diemžēl ne visi sasniedz pozitīvu rezultātu: lielākā daļa psihologu un psihiatru pacientu ir Ūdensvīri.

Sestais fakts: Ūdensvīri ir uzticīgi savai otrajai pusītei. Neskatoties uz Ūdensvīra mīlestību pret pretējā dzimuma uzmanību, šīs zīmes pārstāvji praktiski nav spējīgi uz  nodevību. Flirts Ūdensvīram ir kā gaiss, ko viņš elpo, bet tajā pašā laikā tieksme pēc stabilitātes un Ūdensvīra pieķeršanās dziļums neļaus viņam nodarīt pāri savam mīļotajam.

Septītais fakts: radošums ir neatņemama Ūdensvīra dzīves sastāvdaļa. Lielākā daļa cilvēku, kas dzimuši zem Ūdensvīra zīmes, izvēlas radošas profesijas: lielākā daļa rakstnieku, mūziķu, mākslinieku un aktieru nāca no šīs zīmes pārstāvjiem. Bet pat tad, ja darbs, ko Ūdensvīrs dara, ir nepārtraukta rutīna, viņš atradīs vietu radošumam jebkurā jomā.

Astotais fakts: Ūdensvīri jūt citu cilvēku noskaņojumu. Pēc dažu gadu ilgas saziņas kādu Ūdensvīra ilggadējos draugus pārstāj pārsteigt zvani nakts vidū ar šādiem jautājumiem: “Vai tava sirds atkal aizķeras?” Lielākā daļa Ūdensvīru var fiziski sajust sev tuvu cilvēku noskaņojumu, kā arī intuitīvi saprast, ka kādam ir problēmas.

Lasi arī: Dzīves likumi: bumeranga princips katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Lasi arī: 7 pārsteidzošas pieredzes, kas parādīs, cik maz jūs zināt par sevi. Es par to pat neiedomājos

Devītais fakts: Ūdensvīri bieži vien nedalās sapņos un realitātē. Iemesls tam, ka šīs zīmes pārstāvjiem bieži ir ārkārtīgi reālistiski sapņi : tajos ir ne tikai spilgts vizuālais tēls, bet arī skaņas, smaržas un pat sajūtas.

Desmitais fakts: Ūdensvīri nav atriebīgi. Ir vispārpieņemts, ka Ūdensvīri izdomā šausmīgu atriebību saviem likumpārkāpējiem. Tas ir pilnīgi nepareizi: Ūdensvīri vispār neatriebjas. Šīs Zīmes pārstāvjiem piemīt patīkama īpašība ātri aizmirst visu slikto. Ar personu, kas viņus aizvainoja, viņi vienkārši pārtrauc jebkādu saziņu, taču viņi nekad nenolaidīsies, lai atriebtos. Taču tas netraucēs ar mierīgu smaidu vērot, kā dzīve atriebjas pāridarītājiem.

Tagad noslēpumainākās Zvaigžņu zīmes cilvēki būs tev saprotamāki.  Ūdensvīriem, tāpat kā citām zīmēm, dzīvē nepieciešams siltums, atbalsts un  harmonija. Mēs novēlam jums vienmēr saprast savus mīļos, atcerieties, ka visi cilvēki ir unikāli

Leave a Comment