10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Svari pārstāvjiem

Svari bieži tiek uzskatīti par pievilcīgākajiem cilvēkiem pretējā dzimuma ziņā. Zvaigžņu ekspertiem tam, kā arī citām viņu rakstura iezīmēm ir savs skaidrojums.

Daudzi cilvēki ļoti ciena tos, kas dzimuši Svaru zīmes ietekmē, un pat min dažus iemeslus. Tradicionāli viņiem tiek piedēvētas tādas īpašības kā diplomātija un harmonisks rakstura līdzsvars, kā arī tīri ārēja pievilcība. Kas padara Zvaigžņu zīmes pārstāvjus Svarus tieši tādus, kādi viņi ir? Mēs sapratīsim, kas viņus virza un kontrolē no zvaigžņu viedokļa.

Svari

Ikviens, kurš dzimis no 24. septembra līdz 23. novembrim, sevi droši var klasificēt kā šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjus. Katram cilvēkam planētu novietojums zīmē ir atbildīgs par viņa stiprajām un vājajām pusēm, kas ir jāzina, nodarbojoties ar zvaigžņu zinātni. Tāpēc katra no mums galvenās iezīmes ir apveltītas ar mūsu patrones planētu saskaņā ar Zvaigžņu zīmi . Lūk, kā izskatās Svaru līdzinājums:

  • Valdnieka planēta: Venēra
  • Augstākā planēta: Saturns
  • Trimdas planēta: Marss
  • Novājināta planēta: Saules
  • Elements: Gaiss

Planēta Venera visspēcīgāk ietekmē tieši šajā periodā dzimušos, tādēļ visas īpašības, ar kurām zvaigžņu eksperti to ir apveltījuši, vislabāk attīstās Svaros. Venera ir vienīgā planēta, kas nosaukta romiešu dievietes, nevis dieva vārdā, un tradicionāli tā ir sievišķīga. Venera tika cienīta kā mīlestības un skaistuma dieviete. Patiesībā šī ir atbilde uz jautājumu, kāpēc lielākā daļa Svaru zīmes pārstāvju ir ļoti pievilcīgi pretējam dzimumam. Jūs vienmēr varat to pārbaudīt: vienkārši ieskatieties  mīlestības prognozē.

Planēta Saturns, kas ir aktīva Svaru zīmē dzimušajiem, apveltī ar skolotāja dotībām, jo ​​ietekmē cilvēku centību un atbildības sajūtu. Ne velti to sauc par “planētu skolotāju”. Bet, no otras puses, īpašības, par kurām ir atbildīgs Marss un Saule, izrādās vāji attīstītas, kas dažkārt var traucēt dzīvē. Marss ļauj būt aktīvam un ar spēcīgu gribu, un Saule ļauj parādīt līdera īpašības un izpausties kopumā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: dažiem nedēļa nebūs patīkama!

Lasi arī: Kā Zvaigžņu zīmju pārstāvji krīt depresijā

Kā gaisa triādes pārstāvji, Svari demonstrē viņiem šādas tipiskas īpašības:

  • sabiedriskums;
  • attīstīts intelekts;
  • diplomātija;
  • relatīvā paviršība;
  • mobilitāte.

Tomēr, tāpat kā katrai Zvaigžņu zīmei, arī Svaru zīmes pārstāvjiem ir izteiktas iezīmes, kas raksturīgas tikai viņiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment