Šamanisms: 20 laimīgas dzīves noteikumi

Daudzi no mums vēlētos iegūt pārdabiskus spēkus. Šamaņu dzīves noteikumi palīdzēs iegūt šos iekšējos spēkus. Vai vienkārši kļūt laimīgākam, esot harmonijā ar sevi un pasauli.

Šamaņi pastāv jau ilgu laiku, kā kaut kāda atsevišķa cilvēku kasta. Viņi ir unikāli ar to, ka ir saistīti ar dabu un tiem ir slepenas zināšanas, ko viņi saņem tieši no gariem un paša Visuma. Bet ikviens var attīstīt psihiskās spējas, pastāvīgi praktizējot. Galu galā līdz pat šai dienai cilvēki vēršas pie ekstrasensiem pēc palīdzības un dziedināšanas.

Šamaņi savus spēkus saņem no dzimšanas. Gaišreģe Jeļena Jaseviča, 12. ekstrasensu kaujas uzvarētāja, savus dzīves principus uzskata par noderīgiem arī mūsdienās, jo tos var izmantot ikviens.

Dzīves noteikumi un līdzsvars ar pasauli

Pats pamatprincips, pēc kura dzīvo šamaņi, ir labestības princips. Viņi cenšas ne tikai nekaitēt cilvēkiem un neatriebt apvainojumus. Viņu gudrība māca būt vienaldzīgam pret radīto ļaunumu. Galu galā, klauvējot pie tām pašām durvīm, kuras neatveras, pats ļaunums pārtrauks nākt pie jums.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Svari pārstāvjiem

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: dažiem nedēļa nebūs patīkama!

Noteikti atbildiet uz laipnību ar laipnību. Galu galā, kad jums kaut kas tiek dots, jums parasti ir jādod kaut kas pretī. Jā, un ir ļoti liela atšķirība, kad viņi kaut ko dara jūsu labā un kad jūs pats. Darot labu ar rokām, tevī rodas brīnišķīga sajūta, ko gribēsies sajust vēl un vēl.

Pareiza atbilde uz jums adresētajiem sliktajiem vēlējumiem ir garīga laba vēlme, un jūs esat atbilde. Tātad jūs varat neitralizēt draudus, kas jums tika pravietoti ar vārdiem, un tajā pašā laikā uzlabot savu likteni. Pat visnepatīkamākie cilvēki cenšas būt vismaz iecietīgi. Galu galā jūs nezināt, kādu lomu šī persona galu galā spēlēs: var būt grūti paredzēt dzīves ceļa pagriezienus .

Centieties būt laimīgs pats un iepriecināt citus. Galu galā ir daudz vieglāk skumt un padoties, nekā atrast prieku dzīvē un rīkoties. Optimisms patiesībā ir pietiekami lipīgs, lai jūs varētu nodot pozitīvu attieksmi arī citiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment