10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Vēzis pārstāvjiem

Katras Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ir savas unikālas un interesantas iezīmes. Vēzis nav izņēmums. Mēs jums pastāstīsim par 10 interesantākajām cilvēku iezīmēm, kas dzimuši šī zvaigznāja ietekmē.

Cilvēki, kas dzimuši zem zvaigžņu zīmes Vēzis, zvaigžņu eksperti bieži sauc par neatrisinātākajiem. Laiks, kuru patronizē Vēža zvaigznājs, ilgst no 21. jūnija līdz 22. jūlijam. Ļoti bieži Vēža zīmes pārstāvju apraksti atšķiras, konfliktējot viens ar otru, jo tiem dažreiz tiek piešķirtas pretējas īpašības. Kas padara tos tik noslēpumainus, un pie kādiem svarīgiem secinājumiem šodien nonākuši zvaigžņu eksperti?

Lai saprastu Vēža zīmes pārstāvjus, vispirms ir jāsaprot, kas viņus kontrolē. Raksturojums tiek veidots, pamatojoties uz patrona planētu, Zvaigžņu zīmes elementiem un debess ķermeņu īpašo stāvokli dzimšanas kartē. Vēžiem vispārējais komplekts ir šāds:

valdošā planēta: Mēness
eksaltēta planēta: Jupitera
elements:  Ūdens

Lai precīzāk izprastu Vēža Zvaigžņu zīmes pārstāvju būtību, jums ir jāsaprot, kādas īpašības cilvēkiem piešķir Mēness – galu galā tas patronizē šo zvaigznāju.

Mēness ir saistīts ar vairākām Senās Grieķijas dievietēm vienlaikus. Tas izriet no fakta, ka mēs redzam, kā mūsu satelīta atspulgs debesīs pastāvīgi mainās. Dievietes, kas personificē Mēnesi:

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada septembrim: būs grūtāk saskatīt daudzsološas iespējas

Lasi arī: Karmiskās attiecības: kā aprēķināt pēc dzimšanas datuma

  • Artēmija (Diāna)  – mitoloģijā vienmēr uzskatīta par jaunavu mednieci.
  • Hēra (Juno)  ir Pērkona Zeva (Jupitera) sieva, dieviete, kas atbild par pavardu un ģimeņu patronese.
  • Persefone (Proserpina)  ir mirušo dieva Hadesa (Plutona) sieva. Viņa ir tieši saistīta ar transformāciju, jo viss zied, kamēr viņa atrodas uz zemes, un, kad viņa atgriežas Hadesā, zeme nenes augļus. Tā senie grieķi skaidroja gadalaiku maiņu.
  • Hekate (Trivia)  – noslēpumaina dieviete, kas tika attēlota plīvojot ar mirušo cilvēku dvēselēm. Viņa saistījās ar ilūzijām, viltu, noslēpumu un varēja dāvāt gudrību.

Nav pārsteidzoši, ka ar tik sarežģītu zvaigžņu patronu Vēžu raksturu ir grūti izlasīt. Tomēr, balstoties uz šādu izpratni par Mēness ietekmi uz cilvēkiem, to ir iespējams aprakstīt vismaz zināmā mērā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment