10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Vēzis pārstāvjiem

Zvaigžņu zīme Vēzis: 10 interesanti fakti

  1. Šie cilvēki patiešām ir atkarīgi no Mēness fāzēm, piemēram, ūdens. Tas nozīmē, ka dažādos laikos tie izpauž dažādas īpašības, taču, ja paskatās uzmanīgi, var pamanīt šo izmaiņu cikliskumu. Tāpēc viņiem vispirms ir jāievēro  Mēness kalendārs.
  2. Vēzis vienmēr paliek neatrisināts noslēpums, un tas attiecas uz visiem. Izņemot sevi, iespējams. Viņiem ir princips: paturi visu pie sevis. Tāpēc patiesās jūtas un to dziļums citiem ir gandrīz pilnīgi nezināms. Tam ir iemesli.
  3. Vēža zīmes pārstāvju jūtas ir ļoti viegli aizskart, tāpēc viņi tās patur pie sevis. Tas nenozīmē, ka viņi absolūti nevienam neuzticas. Bet viņi to dara ļoti ierobežotā formā, ko var izskaidrot ar šādu interesantu faktu.
  4. Visu, ko dara Vēži, viņi dara tā, lai pasargātu sevi un tuvākos. Pirmkārt, lai neciestu pats. Mēness ir saistīts ar aizsargājošu enerģiju, kas ir ļoti nepieciešama, jo Vēžu jutekliskā sfēra vienmēr ir ārkārtīgi neaizsargāta.
  5. Sajūtas un emocijas var gandrīz tieši ietekmēt šīs Zīmes pārstāvju fizisko veselību. Starp citu, pirmkārt, viņi parasti cieš no gremošanas, un arī limfātiskā sistēma tiek uzskatīta par vāju.
  6. Ģimenes vidū vislabāk jūtas Vēža zīmes pārstāvji. Viņi bieži vien ir visvairāk piesaistīti mājai un vecākiem. Šie Mēness aizbildņi paši kļūst par brīnišķīgiem vecākiem.
  7. Vēži lieliski spēj sasniegt savus mērķus. Bet viņi to dara diezgan lēni. No vienas puses, tādā veidā viņi pasargā sevi no daudzām lielām neveiksmēm, no otras puses, viņi netiek pakļauti nevajadzīgiem pārdzīvojumiem.
  8. Pagātne šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ir ļoti nozīmīga. Vismaz viņi no tā mācās. Viņu raksturs, tieksmes un paradumi ļoti lielā mērā ir izskaidrojami ar pagātnes ietekmi.
  9. Taupīgs Vēzis var būt, iespējams, tikai Vērsis. Dabiskā piesardzība un spēja noturēt iegūto šo cilvēku rokās ir tik acīmredzama, ka dažkārt var tikai apskaust. Tas ļauj viņiem izveidot labu materiālo pamatu ģimenei.
  10. Šajā periodā dzimušajiem ieradumi bieži ir ļoti izteikti. Viņiem var nepatikt mainīt iedibināto dzīvesveidu, tāpēc, kad rodas tāda vajadzība, viņi ir jāspiež.

Biežāk ieskatieties nedēļas prognozē: tādā veidā jūs vienmēr būsiet pilnībā bruņoti, neatkarīgi no jūsu Zvaigžņu zīmes. Ar vislabākajiem vēlējumiem,

Leave a Comment