Ūdens fen šui: ko darīt, lai nauda neizplūstu no budžeta

Fen Šui ir austrumu filozofija, kas balstīta uz ūdens, zemes, koka, uguns un metāla harmoniju. Ūdeni var izmantot kā īstu pozitīvas enerģijas magnētu.

Protams, katram no pieciem dzīvības elementiem ir savas unikālas īpašības, bet vissvarīgākais tomēr ir ūdens, jo tas ir pirmsākumu sākums. Tas darbojas kā sava veida Qi enerģijas transporta kanāls. Fen šui ir svarīgs pat skats pa logu, nemaz nerunājot par pašu pirmatnējo elementu, kurā radās dzīvība. Katra detaļa parāda, cik labi jūsu mājās ir enerģijas cirkulācija, un ūdens šajā jomā ir priekšplānā.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Vēzis pārstāvjiem

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada septembrim: būs grūtāk saskatīt daudzsološas iespējas

Ūdens fen šui

Ūdens piesaista naudu un labklājību. Ja visu mājā organizēsiet pareizi, tad finansiālā veiksme vienmēr būs ar jums. Kā daudzi jau zina, viens no spēcīgākajiem fen šui naudas magnētiem ir strūklaka. Tā nepareiza atrašanās vieta var ne tikai atņemt jums veiksmi, bet arī radīt neatgriezeniskas sekas.

Lai nauda neaizplūstu no budžeta, jāatceras galvenais noteikums – ūdens pieminēšana nedrīkst būt guļamistabā. Labākā vieta, kur novietot Fen Shui naudas talismanus, ir dzīvojamā istaba vai kabinets.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment