10 padomi vasarai, kuri noderēs ikvienai

 

1. Valkā cepuri

54825fdeec5be_-_rby-woman-on-beauch-blue-bikini-hat-lgn

Esi stilīga un gudra , dodoties ārā no mājas, uzvelc vai paņem cepuri. Šovasar, ja pastaigāsi pa veikaliem, pamanīsi, ka ir diezgan plaša cepuru izvēle, un cepure ir ļoti svarīga dodoties dienu pavadīt saulē. Pirmkārt, valkājot cepuri tu būsi stilīga un, otrkārt, ja atrodies pludmalē vai kādā piknikā, tad tāda veida cepure kā attēla aizsargās tavas ausis un kakla zonu no apdegšanas, turklāt arī uz pleciem aizsargkrēms būs jāsmērē mazāk.

 

2.Nomazgājies pirms dodies peldēt

54825fe383423_-_rby-woman-bikini-wet-hair-smailing-de

Ja tev tuvumā mājām ir kāda peldvieta, uz kuru grasies iet nopeldēties, tad pirms to dari ieej noskalojies dušā. Kāpēc? Pavisam vienkārši. Tas saudzēs tavus matus, it īpaši ,ja grasies doties nopeldēties piemājas baseinā, jo ūdens tajā ir stāvošs un tajā saglabājas dažādas baktērijas. Iespējams būsi pamanījusi, ka pēc peldēm tavi mati, kad tie izžūst, ir ļoti sausi.

 

3. Skujies gudri

54825fe84947a_-_rby-hair-removal-legs-shaving-slide-7-qxgrn6-de

Ja arī tu , lai atbrīvotos no matiņiem, izmanto skuvekli, tad dari to gudri. Izvēlies skuvekli ar iebūvētiem asmeņiem, šāds skuveklis ļaus tev ekonomēt laiku un nebūs jāizmanto ne krēms, ne gels.

 

4.Papīra dvieļi

54825fe2862e4_-_rby-paper-towel-lgn

Dvieļi palīdz mums nožāvēties ātrāk, bet tā vietā,situācijā, kad nepieciešams pēc iespējas ātrāk kļūt sausai, slaukies ar papīa dvieļiem nevis auduma. Iespējams, tas liekas smieklīgi, taču papīra dvielis labāk uzsūc mitrumu. Tāpēc, ja kaut kur dodies un somā ir vieta, paņem līdzi roku dvieļus!

 

5. Cope

54825fdf738fa_-_rby-brunette-top-bun-lgn

Vasara ir karstākais gada laiks un visi vēlas, kaut kādā veidā panākt to, lai nebūtu tik karsti. Ekonomē laiku un izskaties stilīgi, matus sataisot copē. Šosezon copes nāk atkal modē, turklāt ar copi nebūs tik karsti kā ar izlaistiem matiem vai asti.

 

6.Spilgtas lūpas

collection-of-Bright-Lipsticks-for-Spring-and-summer-150x150

Šosezon spilgtas lūpas noteikti ir modē un nebaidies no tā. Var likties, ka tas tev prasīs vairāk laika kā ierasts, taču, uzkrāsojot spilgtas lūpas, vari likt mazāk cita meikapa, piemēram, uzkrāso tikai lūpas un skropstas, pavisam noteikti, izskatīsies labi.

 

7.Plāno gudri

54825fe097cc9_-_rby-gilrs-laughing-de

Plāno pikniku vai izbraukumu ar draugiem? Tad noteikti, pirms tam sarunājat, ko kurš ņems līdzi. Piemēram, dodoties izbraucienā ar draugiem uz pludmali, nolemjat, kurš ņems sauļošanās krēmu, kurš ūdeni un kurš ēdienu. Tā līdzi katram jānes mazāks smagums un viss būs sadalīts līdzīgi.

 

8. Zeķes vakarā

54825fe4cd06b_-_rby-woman-in-bed-pink-sock-de

Vasara ir laiks,kad daudz staigājam ar sandalēm, flip-flopiem, bet daudzi nezin to, ka šie apavi var kaitēt pēdām, radot bojājumus. Tāpēc katru vakaru 15 minūtes pirms gulētiešanas uzvelc kājas mitras zeķes. Tās mitrinās tavu ādu un novērsīs to, ka tā kļūst pārāk sausa, raupja un pat sāk plaisāt.

 

9. Lokas

braidz

Vasaras laikā ļoti jauki izskatās lokas. Ekonomē laiku un, pirms gulētiešanas, sapin divas bizes, no rīta piecelies, izpin tās un tev nav vajadzības lokot matus, jo tev jau būs skaistas lokas, turklāt mati tiks saudzēti, jo tiem izpaliks kārtējā dedzināšana.

10. Atdzīvojies

54825fe54baad_-_rby-woman-in-water-laughing-holding-hands-de

Vasara ir tas laiks, kad gan drēbes, gan mati kļūst gaišāki un košāki. Atdzīvini savus matus pie sava friziera, piedodot tiem kaut ko atsvaidzinošu, piemēram, ja tev ir tumši mati, iekrāso kādu gaišāku vai spilgtas krāsas šķipsnu. Bet, ja nu negribas iet pie friziera, noteikti veikala atradīsi dažādus flakoniņus vai tonētājus, kurus vari ielikt matos, un pēc pirmās mazgāšanas reizes tas viss būs prom un varēsi turpināt eksperimentēt.

Leave a Comment