11. maija dienas horoskops – nenodod draugus!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Šodien tu pats pārkāpsi savas robežas, lai pa prātam izdarītu kādam citam. Tas ir tieši tas, kas ir bijis vajadzīgs – šobrīd tu esi nostājies uz pareizā ceļa, kurš tev arī ir jāmēro.

VĒRSIS

Netici visam, ko tev saka, un izvērtē cilvēkus, kuri tev atrodas blakus – ne visi ir tevis vērti, un nav vajadzīgs laiks, lai to saprastu – pašsaprotamais tev ir acu priekšā.

DVĪŅI

Dažās lietās tu kļūdīsies, tādēļ vajadzētu ieklausīties tajos, kuri cenšas tevi paglābt no pilnīgas izgāšanās. Būs romantisks noskaņojums – varbūt pat pārāk romantisks.

VĒZIS

Liksies, ka jau iepriekš zini visu, kas notiks, un tā arī būs, jo intuīcija strādās ļoti labi. Lieli panākumi darbā, varēsi pats ar sevi lepoties, un to darīs arī citi.

LAUVA

Atzīsti savas kļūdas, lai arī gribēsies spītēties līdz pēdējam. Piekāpšanās šodien tev spēlēs par labu, tādēļ labāk ir izvēlēties šo ceļu, nevis skriet ar pieri sienā.

JAUNAVA

Nevajag vainu nogāzt uz citiem cilvēkiem, ja pašam sirdsapziņa visu laiku liek domāt par nesenajiem notikumiem. Tiksi nostādīts lielas izvēles priekšā, būs daudz jādomā.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 105. sērija

SVARI

Nevarēsi kontrolēt savas emocijas – viss sprāgs uz āru kā atombumba. Citi to nevarēs izturēt, tādēļ nebrīnies, ka šodien cilvēki no tevis maksimāli izvairīsies.

SKORPIONS

Trīs reizes apdomā katru šodienas lēmumu – šodien tev nespīdēs pārāk liela veiksme, tādēļ viss ir jādara apdomīgi, skaidri apzinoties katra lēmuma sekas.

STRĒLNIEKS

Būs sajūta, ka zini labāk – iesakām šai sajūtai uzticēties, citādāk visu vari salaist dēlī. Šodien arī sajūti, kas no tā visa, ko jūti, ir bijis patiess.

MEŽĀZIS

Pamatīgi varēsi atvilkt elpu. Pēdējā laika satraukumiem nebūs bijusi jēga, un tu jutīsies atvieglots. Nevajag citus vainot pie savām dzīves izvēlēm!

ŪDENSVĪRS

Gribēsi darīt radošas lietas, nevis iestrēgt ikdienas rutīnā. Cilvēki apkārt nesīs pozitīvas emocijas, tev pašam garastāvoklis būs uz visiem 100% – izmanto to savā labā!

ZIVIS

Nevarēsi īsti saprast, kuras jūtas ir tās patiesās. Vairāk darbības, vairāk sarunu un lielāku emocionālo iesaisti – tad visam vajadzētu nostāties savās vietās.

Leave a Comment