Šīs meitenes traģ**kā pašnāvība ir brīdinājums visiem – gan bērniem, gan vecākiem!

Ešlinu Koneru, 10, atrada pakārušos stienī viņas pašas vecākā māsa dienu pēc tam, kad Ešlina bija pārnākusi mājās raudot un lūdzoties, lai viņa tiek izņemta no skolas.

Ešlinas vecāki apsolīji, ka viņi dosies uz skolu izrunāties par radušos situāciju, tomēr depresija un bezpalīdzības sajūta ņēma virsroku, neļaujot meitenei sagaidīt nedēļas beigas.

Kamēr Ešlina jutās viena cīņā ar klasesbiedru apcelšanu, viņa nav vienīgā, kurai nākas domāt tik šausmīgas domas par pašnāvību ļaunu bērnu dēļ, kuri nezina robežas un nezina, cik tālu var novest citu bērnu apcelšana.

Neviens negaidīja, kad Ešlina pati sev atņems dzīvību, tomēr nomācošais stress un trauksmainība viņai bija par daudz.

Mazo 5. klases skolnieci skolā apcēla, bet tā vietā, lai viņa par to ziņotu skolotājiem vai skolas vadībai, nekas netika darīts. Ešlinu apcēla meitenes, kuras smējās par to, ka pēc jaunas frizūras izveidošanas Ešlina ir izskatījusies pēc puiša.

Lasi vēl: Viņu skolā apcēla, tādēļ viņa vecāki izdarīja šo. Kaut kas neticams!

Arī citi Ešlinas ģimenes locekļi ir piedzīvojuši garīga rakstura Sli**bas. Steisija Konere, Ešlinas māte, divas reizes ir centusies izdarīt pašnāvību. Mazajai Ešlinai šis stress ir izrādījies pārāk apgrūtinošs.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Ashlynn Conner”

Bērniem ir bijuši dažādi iemesli pašnāvībām un pašnāvību mēģinājumiem, piemēram, attiecības ar ģimenes locekļiem, strīdi ar tuviem draugiem – tādas lietas bērna galvā var rezultēties domās par pašnāvību, tomēr diez vai, ka pazīmes nebūs pamanāmas. Lūk, pēc kādām pazīmēm var noteikt, ka bērns varētu domāt par pašnāvību:

  • Depresija
  • Krasas garastāvokļa maiņas
  • Uzmanības deficīta sindroms
  • Nomāktība
  • Viegla nokaitināmība
  • Izolēšanās no draugiem un ģimenes

Avots: viralnova.com

Leave a Comment