12 lietas, kas šķiet nekaitīgas, bet ir pielīdzināmas krāpšanai

1. Melošana un informācijas slēpšana no mīļotā cilvēka

Pat tad, ja dari to, lai pasargātu mīļotā cilvēka jūtas, informācijas slēpšana var radīt problēmas sagraut attiecības. Daudzi atzīst, ka jāspēj otrajai pusītei atklāt itin viss. Ja kaut kas jāslēpj, tad to nemaz no sākta gala nevajadzēja darīt.

2. Pieķeršanās neizrādīšana

Neatkarīgi no tā vai pieķeršanās izrādīšana ir mīlināšanās vai jēgpilnas sarunas, šo jūtu nepaušana var izraisīt šaubas par mīļoto cilvēku, šādā gadījumā attiecības var būt neiespējami labot.

3. Aizvainojuma saglabāšana

Ja mīļotais cilvēks ilgstoši pauž aizvainojumu, var teikt, ka attiecības jau ir daļēji izjukušas. Viss sākas klusi, bet aizvainojums ar laiku pieaug, tieši tādēļ tas ir tik bīstams.

4. Komunikācijas trūkums

Tas nebūt nenozīmē, ka tev ar otro pusīti jāsarakstās ik minūti, tomēr ir svarīgi spēt runāt par to, kas tevi satrauc vai gluži pretēji iepriecina. Viss, kas sakrājies vienu dienu var izsprukt laukā un parasti tajos brīžos notiek neiedomājamas lietas.

5. Iesakņojušies aizspriedumi

Vai nespēja nonākt pie kompromisiem. Cilvēki, kuri spēj tikt galā tikai ar situācijām, kuras ir tikai viņiem labvēlīgas parasti spēj būt attiecībās tikai paši ar sevi.

6. Pastāvīga kašķēšanās par ikdienas problēmām un pienākumiem

Parasti strīds notiek tādēļ, ka kāds ilgstoši izvairījies no mājas darbu pildīšanas. Sākumā tas var nešķist nekas īpašs, tomēr laika gaitā kašķēšanās pieņem apgriezienus un kļūst par nopietniem strīdiem.

7. Augstprātība

Otra cilvēka noniecināšana ir viens no veidiem, kā padarīt sevi varenāku. Veselīgās attiecībās nav vietas nevienlīdzīgām spēku sadalījumam. Aizvainojumi atstāj rētas arī pēc attiecību izbeigšanas.

8. Attiecību saglabāšana izdevīguma dēļ

Neatkarīgi no tā vai jūs vienkārši nevēlaties sarūgtināt savas ģimenes izšķiroties vai tādēļ, ka abi esat iegādājušies biļetes uz kādu koncertu, kas būs tikai pēc sešiem mēnešiem, kopā palikšana tikai tādēļ, ka tas šķietami jādara noved tik vien kā pie lieka aizvainojuma un sirdsēstiem.

9. Manipulēšana

Bieži vien tu nemaz neievēro, ka partneris ar tevi manipulē, līdz jau ir par vēlu. Un tad tu saproti, ka esi palicis pliks un nabags, nemaz nerunājot par salauztu sirdi.

10. Greizsirdība

Pastāvīgas aizdomas par to, ka mīļotais cilvēks tevi krāpj dažkārt ir vēl sliktākas par tiešām notiekošu krāpšanu.

11. Nepatiesas informācijas sniegšana par sevi

Tā var būt tik vienkārša lieta, kā izlikšanās, ka tev patīk šausmu filmas, ja patiesībā tu tās nemaz nevari ciest. Labāk neaizrauties ar patiesās informācijas neatklāšanu, jo tā galu galā var kļūt par šķiršanās iemeslu.

12. Kopā palikšana, jo esat pieraduši viens pie otra

Jūs esat kopā pieraduma pēc un neviens no jums nevēlas būt viens pats. Citiem vārdiem sakot, jūtu ķīmija jau sen kā ir pagaisusi, bet vienīgais iemesls, kādēļ saglabājat attiecības ir nevēlēšanās būt vienam pašam.

Leave a Comment