12 veidi, kā bez vārdiem pateikt -“Es tevi mīlu”

Apkampiet, samīļojiet, pabužiniet
Skūpstīšanās, apskāvieni, maiga matu pabužināšana – tie visi ir mazi un brīnišķīgi žesti, ar kuriem jūs varat savam partnerim izrādīt mīlestību – arī ārpus seksa.

Uzņemieties neērtus mājasdarbus
Pavadīt laiku ar apslimušo bērnu viesistabā. Piezvanīt elektriķim, kad otram nav vaļas. Noslaucīt dārza krēslu. Daudzus no šiem uzdevumiem mēs nevēlamies darīt. Tādēļ daudz foršāk, ir kad partneris pasaka: “Liecies mierā, es to izdarīšu!”.

Pagatavojiet ko skaistu un garšīgu
Tā ir vienkārša patiesība – mīlestība iet caur vēderu. Tai nav jābūt ēdienreizei ar trim ēdieniem ēdienkartē. Tomēr kaut kas tik banāls kā olu kultenis ar tomātiem var garšot labāk nekā svētku ēdiens, jo mēs taču saprotam, ka tas ir pagatavots ar mīlestību un tikai mums.

Ejiet kopā uz svinībām, arī ja nevēlaties
Ir liels nogurums, bet vakarā esat ielūgti ciemos pie sava partnera labākā drauga. Pat ja nav pamanāmi, ka jums tas nav pa prātam, jūsu partneris zinās, ka par viņu rūpējas, ja piekāpjas viņa labā. Bieži vien ballītes, uz kurām nav vēlēšanās doties, tik un tā izrādās pašas labākās.

Esiet rūpīgi
Interneta iepazīšanās portālā “Parship” veiktā aptaujā 55 procentu sieviešu atzina, ka ne vienmēr būtiski ir lieli žesti no partnera puses, kas darītu viņas laimīgas. Tomēr nozīmīga ir neliela uzmanība deva ikdienā – ar mīlestību gatavotas brokastis gultā vai salds mīlestības apliecinājums ledusskapī.

Esiet lepni
Būt klāt, kad partneris teātra izrādē stāv uz skatuves un pēc tam draugu vidū par to aizrautīgi stāsta. Apbrīnot otra organizatora spējas un tās cildināt jeb būt lepnai par savu partneri un to arī “celt gaismā”.

Atrodiet laiku viens otram
Kas ir pašsaprotams tikko iemīlējušos pārīšu attiecībās, darbojas arī pie pāriem, kuri kopā ir jau vairākus gadus – rezervējiet laiku viens otram. Esiet tuvumā savam partnerim – gan kopējās aktivitātēs, gan relaksētā atpūtā.

Pārsteidziet otru
“Parship” aptauja pierāda, ka 30 procentu sieviešu ilgojas pēc tā, lai partneris viņas spontāni “nolaupītu” – uz kino, labām vakariņām vai arī uz pārsteidzošu un interesantu pastaigu.

Respektējiett partnera hobijus
Jūs varat nesaprast, kas jūsu mīļotajam patīk hokejā. Tikpat labi viņš jums jautā, kas ir foršs jogas nodarbībās? Jums nav līdz galam jāsaprot abu atšķirīgie hobiji. Taču, kad tie ir pretrunā cits citam un jūs neizrādiet neapmierinātību, abas puses ir apmierinātākas.

Pielieciet roku “vīriešu darbos”
Bieži vīrieši rāda savas priekšrocības: viņi labo pilošus ūdenskrānus vai arī uzstāda dzīvojamā istabā paša veidotu plauktu. Tomēr ne vienmēr viņiem ir dotības uz mājas darbiem. Tā ir arī jūsu māksla, lai parādītu mīlestību.

Protiet labi klausīties
Ar uzmanīgu klausīšanos var iegūt vairāk nekā ar jebko citu. Sajūta, ka partneris nav apjucis, bet jūsos uzmanīgi klausās, ir izcila.

Esiet uzticami
Spēja paļauties uz otru, partnerattiecību ideālu sarakstā, atrodas tuvu gaidu virsotnei. Jo mēs zinām, ka mums reizēm tiešām jāpiepūlas, lai izpildītu saistības. Dumjas situācijas var gadīties vienmēr, bet ja kāds kādu mīl, viņš darīs visu, lai turētu savu apsolījumu. Lai notiktu, kas notikdams.

Avots:

aLA

COMMENTS

Leave a Comment