13 nerakstīti instagram likumi ikvienam lietotājam

 

1.Selfiji

insta1

Daudzi cilvēki sūdzas par to, ka pārāk daudz tiek publicēti selfiji, taču tā ir viņu problēma. Tur nav nekā nepareiza publicējot selfiju, kad tu izskaties un jūties labi. Taču neaizraujies ar tiem pārāk daudz. Ja publicēsi pārāk daudz selfijus, radīsi nepareizu priekšstatu par sevi, cilvēki sāks tevi uzskatīt par egocentrisku vai pieņems, ka tev trūkst uzmanības.

2. Filtri

insta3
Es izkatos tik skumja. Kas tas par filtru?

Nepārspīlē ar filtriem un efektiem. Bieži instagram redzamas bildes, kurās pārāk daudz izmantoti filtri un efekti, kā rezultāta bilde ir pārāk mākslīga un reizēm cilvēks bildē nepavisam neizskatās kā dzīve.

3.Neizmanto #nofilter un #nomakeup

insta9

 

Lietojot šos ‘haštagus ‘tu klaji visiem lielie sun tiekšā tekstā saki “Hey,paskatieties uz mani, cik es esmu izskatīga, tād izskatās dabīga skaistule, ja nu jūs neesat tādu redzēuši”.

4.Neraksti visu statusu izmantojot #

insta4

Ļoti daudzi cilvēku visu bildes aprakstu raksta izmantojot #. Iemesls kāpēc to nevajadzētu darīt – tas ir kaitinoši. Reizēm šie ‘haštagi’ ir pārāk gari un ir grūti saprast bildes aprakstu.

5. ‘Haštagi’

insta5

Tie ir paredzēti, lai cilvēki ar līdzīgām interesēm varētu apskatīt attēlus. Nekādā gadījumā neizmanto tēmturus, lai iegūtu pēc iespējas vairāk ‘patīk’. Tu drīksti tos izmantot, bet liec tikai tos, kas tiešām atbilst bildei.

6.Nepublicē attēlus ar ēdienu, ja tie neizskatās kārdinoši

insta12

Neviens nevēlās redzēt ēdienu, kas neizskatās labi un nerada vēlmi, ko tādu apēst. Un ne vienmēr ir jāuzņem bildes ar savām pusdienām, vakariņām vai brokastīm.

7.Ja tava bilde ir ļoti izplūdusi vai tai ir zema kvalitāte – nepublicē!

insta10
Instagrams ir domāts skaistām lietām

Kāda jēga no bildes, kurā īsti nav iespējams saprast, kas tajā attēlots?

8. Izlaid sporta zāles/ treniņu selfijus

insta7

Tu apmeklē sporta zāli vai ej uz treniņiem? Labi! Taču regulāra šādu bilžu publicēšana nav laba, tas padara tevi iedomīgu citu cilvēku acīs. Tāpēc labāk nepārspīlē ar šādām bildēm.

9. Neatzīmē cilvēkus savos attēlos, ja viņi tur nav!

tags

Ja tu savos attēlos atzīmē cilvēkus, kuri nav saistīti ar attēlu vai redzami tur, tu klaji prasi pēc uzmanības. Nedari to!

10. Tev nav jāspiež ‘patīk’ katrai bildei, kurā esi atzīmēts.

ElevenDoesntLikeIt
Man tas nepatīk.

Bieži ir situācijas, kad kāds pret tavu gribu tomēr nopublicē bildi, kura tev nepatīk, un atzīmē tevi, bet tas nenozīmē, ka tikai tāpēc, ka esi tur ‘ietagots’ tev jāspiež patīk.

11. Ievēro pauzes starp saviem ierakstiem

paddle8-2

Nav nekā kaitinošāka instagram vidē, ka visu dienu redzēt kāda cilvēka fotogrāfijas. Ievēro atstarpes, piemēram, publicē attēlu vienreiz divās dienās.

12. Nepublicē personiskas lietas

insta11
Es publicēju bildes instagramā un daru jautras lietas, lai ko es darītu.

Tici man, neviens nevēlas redzēt pušumu, kuru ieguvi nesen kādā piedzīvojumā, rētas vai puskailas bildes gultā. Labāk atstāj tās saviem privātajiem arhīviem

13. Nelūdz pēc sekotājiem un ‘patīk’

instagramlikes2

Neesi tas izmisušais aplikācijas lietotājs, kurš dara visu, lai tikai iegūtu pēc iespējas varāk sekotājus un ‘like’ savām bildēm.

 

Leave a Comment