14 iemesli, kāpēc Skorpionu mīl vai nīst, bet nekad neignorē

 

1. Viņu klātbūtne ir jūtama vienmēr

Skorpioniem piemīt šarms, kas viņiem vienmēr ļaus izcelties no pūļa. Viņiem nav jārunā vai jādara kas īpašs, lai viņu klātbūtne būtu jūtama, jo vēlamo uzmanību viņi iegūst, to pat neprasot. Ballīte sākas, kad ierodas Skorpions!

ryan-gosling-gifs-23

2. Viņi piespiež paskatīties reāli

Draugs, kurš atklāti pasaka, ka šai tērpā Tu izskaties resna, ir visīstākais Skorpions. Viņam nerūp, kā Tu jutīsies – slikti vai tikai nedaudz slikti. Viņš Tev pateiks patiesību, un tas, kā Tu to uztversi, ir Tava darīšana.

3. Neuzticamajiem nav vietas

Skorpiona dzīvē nav vietas neuzticamiem cilvēkiem. Skorpioniem piemīt kāda īpašība, kas mēdz pietrūkt citām zodiaka zīmēm – uzticamība. Skorpions ir vienmēr uzticīgs saviem draugiem un partneriem. Ja Tu neiziesi viņu uzticamības pārbaudi, viņi Tevi izsvītros no savas dzīves.

4. Ienīst gaidīšanu

Skorpioni ienīst gaidīšanu, tāpēc labāk dodas tālāk, nekā bezgalīgi un pacietīgi kaut ko gaida.
Vai tā būtu rinda, vai gaidīšana, kamēr kaut kas “notiek”, Skorpioniem nav pacietības tādiem niekiem, jo viņiem patīk kustēties ātri, un viņi ienīst visu, kas tos aizkavē.

giphy

5. Riebums pret viduvējību

Skorpions var kļūt biedējošs, jo nepieņem neko viduvēju. Priekšnieks, kurš  nebeidz norādīt uz kļūdām Tavā prezentācijā un liek atkal un atkal pārtaisīt, ir Skorpions!

6. Ar viņu labāk nestrīdēties

Skorpions ir zīme, ar kuru strīdēties ir visai bīstama nodarbe.
Mums jābrīdina: strīds ar Skorpionu ir kaut kas šaušalīgs. Skorpioni metīsies dubļu cīņā, lai pierādītu savu taisnību. Kad runa ir par strīdiem, viņi parasti ir uzvarētāji. Un te nav runa par to, kuram ir taisnība!

 

Lasi vēl: Starp frēziju, orhideju un peoniju
. Ziedu horoskops Skorpioniem

 

7. Labākie seksā

Visai plaši izplatīts ir uzskats, ka Skorpioni ir labākie gultā. Droši vien tas jāpārbauda katram pašam, bet kaislību jomā viņiem neviens nevarot līdzināties.
Gulta ir viņu teritorija, tāpēc ikviens partneris attiecībās ar Skorpionu gūs neaizmirstamas izjūtas – lai kas arī nenotiktu!

tumblr_o0yi9fu2bp1tb9suao1_500

8. Nenotveramie atriebēji

Labāk neielaidies konfliktā ar Skorpionu! Ja tā gadījies, iespējams, pienācis laiks bēgt, kurp acis rāda, jo citādi vari trāpīties ceļā nāvējošam dzēlienam.

9. Narcisti, kas nekaunas

Skorpioni ir narcistiski un no tā nekaunas.
Skorpions ir iemīļotākais un galvenais varonis pats savā filmā un ar to lepojas.
Galu gala – mīlēt pašam sevi ir labāk nekā mīlēt kādu citu, kas to nenovērtē. Skorpions savos profilos ievietos tikai skaistus portretus un piesardzīgi atbrīvosies no visām bildēm, kur viņš izskatās neglaimojoši.

10. Sarkasms nejauks, bet pamatots

Skorpiona sarkasmu grūti izturēt, bet tas vienmēr ir pamatots.
Skorpioni ir atjautīgi un reizēm šauj pār strīpu, bet parasti viņu teiktajā ir krietna deva patiesības. Viņu sarkasms un jocīgie komentāri nāk par labu popularitātei, kaut arī var sāpīgi ievainot upurus.

raw

11. Atklāti ambiciozi

Skorpioni ir ambiciozi un par to neatvainojas.
Viņi vienmēr vēlas būt pirmajā pozīcijā un darīs visu, lai tur atrastos. Citas zīmes, kad konkurence sāk kļūt nogurdinoša, mēdz atkāpties. Bet Skorpioni? Iet tik uz priekšu!

12. Neatklāj patiesās jūtas

Skorpionam raksturīgi slēpt savas patiesās jūtas. Noslēpumainības ziņā Skorpioni ir profesionāļi. Vai tas būtu noslēpums, vai vēlēšanās neizrādīt jūtas, viņi to noslēpj tik labi, ka neviens neko neuzzinās.

13. Spēle uz augstākajām likmēm

Skorpioni jebkurā situācijā liek lietā attieksmi “visu vai neko”. Kad runa ir par uzvarētāja īpašībām, visas citas zīmes var pamācīties no Skorpiona. Tas tāpēc, ka Skorpioni vienmēr spēlē, lai uzvarētu. Vai nu uzvara, vai nepiedalīsies spēlē vispār!

tumblr_nsbtl45r2r1rduj30o1_500

14. Laimīgi tie, kurus mīl

Neņemot vērā Skorpionu jūtu intensīvo dabu, kā arī biedējošo un atriebīgo raksturu – ja Tevi mīl Skorpions, Tev ir paveicies!
Skorpioni dara vārda tiešākajā nozīmē visu, lai mīļotie būtu laimīgi. Jebko! Viņi pasargās savus mīļos no jebkuras nepatīkamas situācijas un vienmēr būs drošais mūris, aiz kura justies aizvējā.

la.lv

Leave a Comment