14 kļūdas, kuras vajadzētu pieļaut jebkurai sievietei

1. Satikties ar puisi, kurš neskaidri stāsta par redzētajām filmām un raidījumiem, lai pārbaudītu, vai tu saproti, par ko ir runa. Tas liek tev novērtēt tos, kuri tik ļoti necenšas.

2. Nepiemēroti apģērbties, ejot uz darba interviju. Ļoti pamācoši.

3. Ēdienu receptes, kas ir tālu virs tavām kulinārajām spējām, kas noved pie pilnīgas izgāšanās. Tev nav jāizmanto grāmatu receptes, lai kļūtu par lielisku pavāri.

4. Izmēģināt Brazīlijas vaksāciju, lai zinātu, ka nekad vairs to nemēģināsi.

5. Dižošanās ar dārgu, satriecošu un krāšņu kleitu, kas tāpat paliks skapī tā arī nekad neuzvilkta mugurā, vienkārši tāpēc, ka tā nav tava kleita. Ikreiz, kad tu uz to skatīsies, tā tev atgādinās, ka vajag palikt uzticīgai savam stilam un iekšējai pārliecībai. Pat tad, ja tev labāk patīk staigāt džinsās un krekliņā.

6. Izveidot sev tādu pašu modernu matu griezumu kā darba kolēģei. Tas, ka tas izskatās labi viņai, nenozīmē ka tas izskatās labi visām. Vēl viena mācība!

7. Satikties ar „slikto puisi”. Izrādās, ka misters „Labais” arī ir jauks!

8. Darīt darbu, kas galīgi nav piemērots tev – tas palīdz tev saprast, ko tu nevēlies savā profesionālajā karjerā.

9. Nozvērēties, ka nekad vairs nedzemdēsi pēc tam, kad esi iztīrījusi kārtējo ēdiena pleķi, un drīz vien mainīt savas domas.

10. Iet gulēt uzreiz pēc mājas ballītes, kad visapkārt pilns ar netīriem traukiem, jo tev liekas, ka nekad vairs tādu nerīkosi.

11. Apģērbties par daudz (tu izskatījies nepareizi, bet iespējams tu izskatījies labāk par visām pārējām).

12. Izmēģināt dabiskās dzemdības. Iespējams, kādai tā tiešām ir labākā izvēle. Bet tagad tu vismaz zini, ka tu esi no tām sievietēm, kas labāk izmantos zāles.

13. Uzvilkt jauku un gaišu topiņu, auklējot 7 mēnešus vecu zīdaini. Divi vārdi: zaļi vēmekļi.

14. Neklausīties savā mātē. Dzīves pieredze tev ir iemācījusi, ka visām šīm gramatikas, manieru un stājas pamācībām ir bijis labs iemesls, nemaz jau nerunājot par milzīgo līdzjūtību. Tāpēc, ka viņai bija taisnība!

 

Avots: www.redbookmag.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zelma</cite>

    Slima suņa murgi, atvainojiet…!

  • <cite class="fn">....</cite>

    ” Uzvilkt jauku un gaišu topiņu, auklējot 7 mēnešus vecu zīdaini. Divi vārdi: zaļi vēmekļi.” Vai šī raksta autoram viss kārtībā???

  • <cite class="fn">Daiga</cite>

    piedodiet bet man arii liekas ka ar sho padomu sarakstu nav kaut kas kaartiibaa…vai loti slikti iztulkots….!

Leave a Comment