16-gadīgas meitenes aizvilināja LABĀKO DRAUDZENI no mājām un sadūra viņu 50 reizes!

Noziedzības gadījumi ir pieredzēti ne tikai pieaugušo vidū – diemžēl dažkārt tos pastrādā arī bērni.

Skailere Nīsa tika sadurta vairāk nekā 50 reižu. Šo noziegumu pastrādāja viņas draudzenes – Reičela Šofa un Šeila Edija, kuras atzinās Slep**vībā tikai pēc 6 mēnešiem.

Skailere ar Ediju bija ļoti labas draudzenes jau kopš bērnības, tomēr tas mainījās, kad vidusskolā viņas iepazinās ar Reičelu. Skailere bija bēdīga, redzot, ka Edija kļūst tuvāka ar Reičelu – šīs attiecības bija kļuvušas aizdomīgi tuvas, un kādu dienu Skailere bija pieķērusi meitenes nakšņošanā, nodarbojoties ar lesbiešu seksu.

Skailere Nīsa

Domājams, ka Slep**vība notika tādēļ, lai Skailere nevienam par viņām nevarētu izstāstīt.

Slep**vības detaļas

Skailere jau bija pārstājusi kontaktēties ar abām meitenēm, tomēr pēc vairākiem zvaniem un īsziņām no abām “draudzenēm”, Skailere kādu nakti piekrita izlavīties ārā no mājas, lai pavizinātos ar meitenēm.

Viņas iesēdās Edijas mašīnā un brauca uz meiteņu jau sen izplānoto galamērķi. Pēc liecības, meitenes šo Slep**vības nakti bija plānojušas vairāk nekā mēnesi. Edija ar Reičelu apgalvoja, ka viņas brauc pīpēt marihuānu, tādēļ ir jāatrod kāda klusāka vietiņa, lai gan viss jau sen bija izplānots – bija sagatavoti virtuves naži, papīra dvieļi, balināšanas līdzekļi, švammes un lāpsta. Naži atradās pie pašām meitenēm, bet pārējais aprīkojums bija mašīnā.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Shelia Eddy”
Šeila Edija

Kad meitenes bija izkāpušas no mašīnas, viņas pateica Skailerei, ka ir atstājušas mašīnā šķiltavas – Skailere pieteicās tās atnest, bet tajā brīdī, kad viņa bija pagriezusi muguru, meitenes uz “1,2,3” metās virsū Skailerei, sākot mugurā durt nažus. Sākumā Skailerei ir izdevies skriet prom, tomēr viņa spējusi noskriet tikai dažus metrus. Reičela nogrūda Skaileri zemē un turpināja durt. Uzbrukuma laikā Skailerei izdevās izraut Reičelas nazi no rokām, un viņa sadūra viņas celi, tomēr Edija turpināja durt Skailerei, kamēr iestājās pilnīgs klusums – viņa bija mirusi no vairāk nekā 50 naža dūrieniem. 

Pēc Slep**vības meitenes vēlējās aprakt Skaileres ķermeni, tomēr akmeņainā zeme, kur sākotnēji bija plānota aprakšana, bija pārāk cieta, lai viņas tur varētu izrakt bedri, tādēļ viņas ķermeni paslēpa akmeņos un kritušos zaros. Pēc tam meitenes savāca pierādījumus, sakopa Slep**vības vietu un savas drēbes, un devās mājās.

Reičela Šofa

Izmeklēšana sākās jau nākamajā dienā, kad Skaileres tētis pamanīja, ka meita nav gulējusi savā gultā – izmeklēšanas laikā abas Slep**vas bieži sazvanījās ar Skaileres vecākiem, cenšoties uzzināt izmeklēšanas detaļas un novēršot aizdomas no sevis, tomēr pēc pusgada, iespējams, vainas apziņas dēļ meitenes atzinās pastrādātajā.

Lasi vēl: Medmāsa NOGALINA savus 8 bērnus, bet noliedz Slep**vību

Reičela šobrīd ir iesēdināta cietumā uz 30 gadiem, bet Edija – uz 15.

Skaileres tētis izsakās par šo Slep**vību: “Kad mēs vēl nezinājām, kur viņa ir, visu laiku bija cerība, bet tagad pat tā ir pazudusi. Kad viņas nogalināja mūsu meitu, viņas nogalināja arī mūs – tā ir skumīgākā sajūta pasaulē.”

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment