Briesmīgā patiesība par precētajām sievietēm

Šodien darbā no kolēģēm nejauši dzirdēju briesmu lietas. Netālu no manis klačoja divas precētas sievietes. Es tā, nejauši garām ejot, mazliet noklausījos.

Pēc vienas no šo sieviešu teiktā es sapratu, ka visas sievietes patiesībā ar laiku sāk krāpt savus vīrus. Galvenais nosacījums – nekad neuzķerties! Es īsti nezinu, ko tieši viņas runāja, pirms es pienācu, taču tajā brīdī sadzirdēju tieši šo:

“…pilnīgi visas sievas savas laulības laikā ir krāpušas vīrus. Viņas teju gadiem satiekas ar citiem vīriešiem, kamēr viņām pie sāniem ir savs vīrs. Ar savu vīru jau apnicis gadiem sadzīvot, tā vien gribas jaunas un asas izjūtas. Daudzas sievietes vispār nespēj nodzīvot tikai ar vienu vīrieti – viņām vajag veselus divus, pat trīs! Patiesībā sievietes ir poligāmas. Vienkārši sabiedrībā pieņemts uzskatīt, ka vīrieši ir tie cūkas, kas krāpj, bet sievietes tiek uzskatītas par tām svētajām cietējām. Patiesībā jau katrs precētais pāris savās attiecībās ir vienāds. Ja vīrs krāpj savu sievu, tad 100%, ka arī sieva laiku lieki netērē.”

Tad sieviete pieminēja neskaitāmas savas paziņas, kuras tā arī dara. Otra sieviete tikai klausījās un piekrītoši māja ar galvu.

Tā jau tikai šķiet, ka sievietes tā nedara. Mēs tiešām dzīvojam sabiedrībā, kas uzskata, ka vīrieši ir tie, kuri krāpj, turklāt tādēļ, ka viņu sievas nespēj nodrošināt kādu no viņu prasībām. Patiesībā jau ir arī otrādāk, ka sievas nespēj izturēt vairs savus vīrus, taču kaut kādu iemeslu dēļ vēl paliek kopā ar viņiem. Tad viņas sāk meklēt savu vajadzību “izpildītājus”, kurus, galvenais nosacījums, kā jau mēs minējām, ir neatklāt savai otrai pusei.

Lasi vēl: Nobriedušas sievietes par mīlestību zina ŠO, bet jaunas – nē!

Diemžēl situācija ir tāda, kāda tā ir, un mūsdienās attiecības tiek veidotas uz šādiem pamatiem. Protams, nesaku, ka tādas ir pilnīgi visas sievietes, bet šeit ir daļa patiesības, un šī patiesība ir biedējoša.

Ko jūs par to domājat?

Avots: all-4-woman.ru

Leave a Comment