18. janvāra dienas Horo***ps– nogaidi pirms rīkojies!

#AUNS  lai saglabātu finansiālu stabilitāti šobrīd nešķiedies ar naudu, tuvākajā laikā var gadīties neparedzēti izdevumi!

#VĒRSIS  lai pagātni varētu aizmirst, ir jārod atbildes uz neatbildētajiem jautājumiem. Izrunājies un esi atklāts!

#DVĪŅI  nākotne ne vienmēr ir skaidra, bet tāpēc nav jābaidās. Tas drīzāk nozīmē, ka tev ir iespēja veidot to pašam tagad!

#VĒZIS  šodien nāksies pacīnieties ar saviem iekšējiem dēmoniem un kārdinājumiem. Lai to izturētu neaizmirsti par savu mērķi!

#LAUVA  paskaties pa kreisi un pa labi, vai tu atrodies tur, kur vēlies? Ja nē, tad atrisinājums ir tikai viens – pārmaiņas!

#JAUNAVA  sajutīsi, cik ļoti visums par tevi rūpējas – lietas sāk notiks pašas no sevis. Tavs uzdevums ir nebūt stūrgalvīgam!
#SVARI  jauna diena – jauns spēks, aizmirsti par vakardienu un ļaujies šīs dienas izaicinājumiem, garlaicīgi nebūs!

#SKORPIONS lai rastu iedvesmu ir jātiek ārā no savas komforta zonas. Piecel savu dupsi un ļaujies spontānām aktivitātēm!
#STRĒLNIEKS  šodien visums tev ir sagādājis pāris pārsteigumus, kas ļaus lietas un cilvēkus iepazīt no citas gaismas un izprast daudz labāk

#MEŽĀZIS  centies visu darīt pēc vislabākās sirdsapziņas, pat ja saskaries ar grūtībām.  darbs, ko ieguldi tagad, vēlāk nesīs ražīgus augļus
#ŪDENSVĪRS  Rītdiena ir jau pienākusi, bet jādzīvo šodienā! Ja nezini kā tikt galā, atceries, ka vari lūgt pēc augstākas vadības!
#ZIVIS  nav jēgas skriet ar pieri pret sienu, ja nespējas rast kompromisu, pagriezies un dodies citā virzienā, viņi nav tā vērti!

Leave a Comment