19. maijā mēs redzēsim retu Zilo Mēnesi!

Gaidāmais maija Pilnmēness būs arī zils Mēness. Tas notiek biežāk nekā mēs domājam; tomēr tas nenotiek tik tuvu, cik mēs vēlētos!

Bet kas ir zils Mēness? Faktiski, tas ir Mēness, kas notiek tajā pašā mēnesī kā otrais vai trešais Mēness sesijā, kurā ir četri pilnie pavadoņi. Lai gan šajā laikā Mēness nav zils, tas ir tikai milzīgs.

Nākamajās pāris naktīs, 17., 18. un 19. maijā, Mēness, visticamāk, izskatīsies ļoti pilns mūsu acīs, un daži to pat sauks par Zilo Mēnesi.

Zvaigzne, ko sauc par Antares kopā ar Jupiteru, sekos mūsu Mēnesim debesīs. Mēs tos redzēsim salīdzinoši viegli, neskatoties uz spožu Mēness gaismu.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

ASV un Kanādas laika joslās tas nozīmē, ka Mēness kļūs pilns 18. maijā, plkst. 18:11 Atlantijas laikā, 19. maijā plkst. 00:11 pēc Maskavas laika.

Līdz 2020. gadam vairs nebūs redzami Zilie Mēneši, tāpēc tagad mums būs iespēja to apskatīt!

Daudzi cilvēki visā pasaulē izmantos enerģiju, ko rada šis Pilnmēness, jo šīs enerģijas virzīs viņus pareizajā virzienā.

Gaidāmais Mēness cikls daudzu cilvēku dzīvē radīs lielu troksni. Kad mēs ļaujam viņam vairāk varas pār mums, mēs iegūsim lielāku ietekmi!

Tas ir ne tikai redzams, bet šis Mēness cikls spēj kaut ko vairāk, un mums nevajadzētu ignorēt tā spēku!

Zilie Mēneši ir daudz noslēpumaināki nekā mēs varam iedomāties!

avots: esotericblog

COMMENTS

  • <cite class="fn">Marta</cite>

    Svētku notiek ir zils mēness vakar bija nakti, Pulksteni cik : 8:20 AM . Es domāja kas tas zils mēness , camera Sony. Es Skaties var acīs zils mēness . Tev man jūs drošu jautjums ?
    29.01.2021
    Šodien 30.01.2021

Leave a Comment