Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Fen Šui palīdz piesaistīt veiksmi un atbildēt uz dažādiem dzīves jautājumiem. Natālija Pravdina ir vadošais eksperts šīs austrumu mācības jomā, kas jau sen ir ļoti pieprasīta.

Maija enerģija palīdzēs katram cilvēkam kļūt pašpietiekamākam un veiksmīgam, bagātākam un laimīgākam. Uzmanība, atbildība un trīs noderīgi veidi palīdzēs piesaistīt jūsu dzīvē nepieciešamās lietas un notikumus.

Finanses un darbs

Pavasara pēdējais mēnesis ir vairāk piemērots radošumam un radošam darbam. Fakts ir tāds, ka tagad enerģijas plūsmas ir ļoti aktīvas un neparedzamas. Tas veicina iedvesmu, labas pārmaiņas un jaunas iespējas.

LASI ARĪ: 6 enerģijas metodes, kas palīdz detoksēt tavas emocijas

Nepieciešams biežāk klausīties intuīciju. Sestā sajūta nav tikai palīgs, bet gan reāls ceļvedis finanšu panākumu pasaulei un veiksmei. Tas ietaupīs vairāk laika, palīdzēs pieņemt lēmumus ātrāk.

Cilvēkiem maijā būs vajadzīga vēlēšanās. Bez tās nebūs iespējams virzīt savus spēkus pareizajā virzienā. Tas ir īpaši svarīgi tiem, kas vēlas pakāpties pa karjeras kāpnēm, un ne tikai izpildīt savus uzticētos uzdevumus. Alkatība – tas ir tas, no kā jābaidās ne mazāk kā no slinkuma un bezdarbības. Ja jums ir iespēja ieguldīt naudu jaunās emocijās vai zināšanās, tad jums nevajadzētu skopoties.

Šomēnes jums ir nepieciešama vēlme cīnīties, jo konkurenti un nelabvēļi var kļūt aktīvāki. Mēneša pēdējā nedēļa daudziem būs veiksmīga.

Attiecībā uz pirkumiem šādi jautājumi ir jārisina arī intuitīvi. Viss, kas ir patiešām svarīgs, jūs varat iegādāties bez ierobežojumiem. Tukši izdevumi nākotnē būs divkārši aizskaroši.

Mājas lietas

Maijā enerģija cirkulē labi, tāpēc bieža tīrīšana būs bezjēdzīga. Ir svarīgi saglabāt vispārēju kārtību.

Māju var atjaunināt ar jaunām mēbelēm vai piederumiem. Ir pienācis laiks izmest vecās lietas un iegūt kaut ko jaunu. Eksperti apgalvo, ka tas ir labs laiks, lai pārvietotos, lai pabeigtu remontu vai sāktu to. Arī maijā jūs varat iegādāties vai pieņemt dāvanās mājdzīvniekus, augus. Tas atjauninās mājas enerģiju, palīdzēs atbrīvoties no apātijas un  palielinās jūsu enerģiju.

Mīlestība un attiecības

Tiem, kas meklē mīlestību, maijā būs nepieciešama pārliecība. Ir svarīgi uzņemties iniciatīvu, justies brīvi vērsties un iepazīties ar tiem, kas patīk. Iniciatīva un apņēmība būs veiksmes atslēga mīlestībā.

LASI ARĪ: 7 patiesības par cilvēkiem, kuriem ir liela sirds, bet dvēsele ir tumša

Šādos periodos ir ļoti labi apmainīties ar informāciju, zināšanām un gudrību, tāpēc ir vērts sākt ciešu saziņu ar gudriem un intelektuāli attīstītiem cilvēkiem, vecāku paaudžu pārstāvjiem.

Tiem, kuri jau ir precējušies vai ilgstošas ​​attiecības, kaislība atkal var uzliesmot. Lai sāktu šo procesu, jums ir nepieciešams tikai neliela dzirkstele. Šīs dzirksteles lomā var kalpot romantisks randiņš, neplānota pārsteiguma dāvana.

Veiksmīgai mijiedarbībai ar cilvēkiem būs nepieciešama cieņa, atklātība un vēlme palīdzēt. Vājie jāaizsargā un jāiemācās no stiprajiem. Klusums nebūs labs nevienam.

Garastāvoklis un Vese***a

Pavasara pēdējā mēnesī palielināsies ne tikai emocionālā stabilitāte, bet arī fiziskā izturība. To var izmantot tā, kā jūs vēlaties: strādāt vairāk vai pievērsiet uzmanību aktīvai atpūtai, sportam.

Lai saglabātu stabilitāti, būs jārisina negatīvas emocijas. Jums jāatbrīvojas no negatīvām domām, lai tās nekļūtu par apziņas vīrusu programmām. To var izdarīt, izmantojot savlaicīgu atpūtu, kā arī saziņu ar patīkamiem cilvēkiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment