Ebreju prognoze par finanšu labklājību maijā

Labdien, dārgie lasītāji! Nauda nav laime, bet dzīve ir daudz mierīgāka, ja kabatā ir vērtīgi papīra gabali. Ir daudz dažādu prognožu par finansiālo labklājību. Piemēram, čigānu prognozes pēc roku līnijām.

Bet šodien es parādīšu citu seno cilvēku prognozi – ebreju prognozi par naudas plūsmām uz kārtīm. Prognozēšana nav sarežģīta: jums būs jāizlasa 3 karšu apraksts, tad es sajaukšu kārtis un jūs izvēlaties vienu pēc nejaušības principa.

Viena no kārtīm liecina par pēkšņu peļņu. Tas nav saistīts ar galveno darbu un sacensībām. Iespējams, veiksmīgi pārdodsiet dzīvokli, automašīnu, sadzīves tehniku ​​vai apģērbu par paaugstinātu cenu.

Vēl viena kārts prognozē pēkšņu meklēšanu. Šī pasākuma mērogs nav norādīts: varbūt pagājušā gada pavasara jakas kabatā atradīsiet 100 eiro. Varbūt dodoties pa ielu un ieraudzīsiet pazaudētas banknotes vai mazās lietas.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Pēdējā kārts prognozē izdevumus. Šomēnes nevajadzētu sagaidīt nelielas ērtības. Jūs atpūšaties maija brīvdienās, bet ar naudu nebūs viegli: ne balvu darbā, ne veiksmi konkursos, ne zaudētas monētas uz ceļa.

Izvēlieties karti no attēlā redzamajām!

Tagad karšu vērtība ir zināma, tas ir jāsalīdzina un jāzina, ko jūs esat izvilcis!

Kreisā kārts iepriecinās ar pēkšņu atradumu.

Centrālā kārts neiepriecinās.

Labā kārts prognozē pēkšņu peļņu!

avots: esotericblog

Leave a Comment