19. marta horoskops – liec lietā savas spējas!

#AUNS Ja šodien rodas situācija, kad jārisina kāda problēma – pielāgojies citiem, tā ātrāk radīsies risinājumu. Šodien daudz kas var nākt gaismā – seni notikumi, noslēpumi, tāpēc ir jāpievērš uzmanība arī sīkumiem, kurus parasti palaid garām!
#VĒRSIS šodien ir jāuzmanās – tavu intuīciju aptumšos emocionālais stāvoklis, tāpēc pirms kaut ko nolem, daudz dziļu ieelpu un izelpu! Tas viss tāpēc, ka šodien sanāks pacīnīties par vietu zem saules, jo kāds gribēs plūkt tavus uzvaras laurus.
#DVĪŅI saules iespaidā tavas domas un diena kopumā būs maģiska! Mēness savukārt palīdzēs uzņemt apgriezienus un sākt darīt to, kas ir nepieciešams. Uzticies visuma vadībai, dienas plāni var mainīties, bet vakarā sapratīsi, ka tā arī bija labāk!

#VĒZIS Var rasties situācija, kad būs jāpierāda sevi un savas zināšanas – ja nenobīsies un liksi lietā visas spējas, tad izdosies atstāt lielisku iespaidu un atvērt kādas negaidītas durvis. Uzturi savu dienu balansā – tiec galā ar savām vajadzībām, rūpējies par sevi!
#LAUVA ļaujies savai intuīcijai – īpaši ja prāts nav pilnībā pārliecināts. Centies saglabāt objektīvu skatu uz dzīvi un notiekošo, pats kādreiz esi bijis līdzīgā situācijā. Vispār visums ir sagādājis tev karmisku pārsteigumu, nepalaid to garām!

#JAUNAVA šodien būs vairāk laika sev pašam, tāpēc izmanto to lietderīgi, nevis tā kā parasti.. Pārskati finanšu lietas – tērē ar apdomu, nākotnē gaidāmi lielāki tēriņi. Principā tev šodien ir atļauts atpūsties un darīt priekš sevis nevis citiem!

#SVARI parādīsies tava radošā puse – to izmantosi gan risinot sarežģītas situācijas gan iepriecinot mīļos. Mēness iespaidā izjutīsi pārmaiņas savā sirdī, kas liecina, ka ir pienācis laiks lai kaut ko mainītu, uzsāktu jaunu dzīves posmu. Padomā par to!
#SKORPIONS šis nav īstais laiks, kad veikt lielus pirkumus – gribēšana ir lielāka nekā vajadzība. Ir lietas, kuras vienkārši nedrīkst atlikt, tāpēc saņemsies un izdari pirms kļūst sliktāk. Lai kā arī diena izvērstos, esi pateicīgs – viss ir tā kā tam ir jābūt!

#STRĒLNIEKS neļauj negaidītiem, nejaušiem emociju uzplūdiem no apkārtējiem izmest tevi no līdzsvara – distancējies no tā. Šo dienu var skatīt kā mazu atdzimšanu – mainīsies tavs domas un līdz ar to arī virziens, kurā stūrēt savu dzīves kuģi.
#MEŽĀZIS nebaidies atklāt savas jūtas un domas citiem – tu radīsi ne tikai lielisku piemēru citiem,  bet atklāsi, ka neesi vienīgais ar tādām jūtām.. Saplāno kādu pasākumu lai savāktu kopā mīļos cilvēkus, tas nāks par labu visiem!

#ŪDENSVĪRS plāni realizēsies tikai daļēji, bet tas nav iemesls, lai nodurtu galvu – izpēti savas kļūdas un vairs neatkārto tās! Centies neapsolīt citiem to, ko zini, ka nevarēsi izpildīt – pat ja domā, ka spēsi, kārtīgi pārdomā, lai nesanāktu kādu sāpināt!

#ZIVIS šodien tavā galvā radīsies lieliskas idejas, lietās, kur līdz šim neradās risinājums, šodien izdosies to atrast. Centies neuzsākt konfliktus – īpaši par nenozīmīgām lietām, rezultāts nav tā vērts, lai tu čakarētu savus nervus!

Leave a Comment