2 Zodiaka zīmes, kurām februāris būs slikts mēnesis!

Gaismā un tumsā pastāv viss, un diemžēl mēs jau esam ieprogrammēti uzskatīt, ka viss, kas notiek tumsā, nekad nevar būt kaut kas labs, un tas ne vienmēr ir taisnība. Domājiet par to šādā veidā: jaunā mēness fāzē mēness ir tumšs, vai ne? Nu, tas ir tāpēc, ka viņš slēpjas, atjauninot sevi, tāpat kā mēs.

Tumšā mēness fāzē nav nekas nepareizs, tāpat kā nav nekas pareizs, ņemot laiku, lai paslēptos no pārējās pasaules un papildinātu savus spēkus.

Tāpēc, kad jūs izjūtat „tumsas” būtību vai pēkšņi nolemjat atkāpties uz klusu vietu, atcerieties, ka jūs esat persona, kas pastāvīgi mainās. Turklāt, vai jūs varat iedomāties, cik garlaicīgi būtu, ja jūs laiku pa laikam nemainītu situāciju?

Tātad, tas ir tas, kas gaida šīs divas zodiaka zīmes, kurām februāris būs neveiksmīgs mēnesis!

Vēzis

Saule uzlādē ar enerģiju un atdzīvina jūsu astoto māju intimitāti. Saule aptver visas personīgās izmaiņas, kuras esat piedzīvojis kopš gada sākuma.

Tomēr, neskatoties uz to, cik brīnišķīgi viss bija, jūs esat Vēzis, kura sirdi var viegli salauzt. Šomēnes jūs sastapsieties ar zināmām grūtībām, bet ticiet man, tas varētu būt sliktāk, tāpēc neieciklējieties.

LASI ARĪ: 5 pazīmes, ka jums nevajadzētu pagaidām izšķirties ar jūsu partneri

Skorpions

Skorpions ir zodiaka „vientuļais vilks”, bet tas ir tikai tāpēc, ka Ūdensvīrs pārvalda tavu ceturto māju un dvēseles pamatu!

Tas nozīmē, ka Skorpions ir neatkarīgs un brīvību mīlošs aiz “biedējošās fasādes” un obsesīvās personības.

Tāpēc šomēnes jums nebūs noskaņojuma, lai sazinātos ar cilvēkiem kopumā. Tomēr mēģiniet to izskaidrot draugiem un radiniekiem, kuri burtiski nevar dzīvot ne dienu bez jums.

avots: esotericblog

Leave a Comment