Horo***ps nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – radīsies negatīvas situācijas!

Horoskopi ir labākie palīgi ceļā uz panākumiem visās dzīves jomās. Mīlestībā un darbos ir svarīgi ievērot noteikumus, ko nosaka planētas un zvaigznes. Astrologa padomi palīdzēs jums piesaistīt veiksmi.

Neaizmirstiet par savu pozitīvo spēku jebkurā jautājumā. Mēģiniet nenogriezties no gaišām un priecīgām domām. Pat visgrūtākajā situācijā cilvēks spēj saglabāt pozitīvu domāšanu, kas pasargās viņu no neveiksmēm un problēmām.

Auns

Auns jārūpējas par emocionālo stagnāciju, kas, ja netiks ņemta vērā, radīs negatīvas sekas. Visgrūtāk būs Aunam, kas meklēs otro pusi: viņi nevarēs piespiest sevi noregulēties uz pozitīvā viļņa, ja vien viņi neprasa palīdzību trešajām personām. Lai dzīve laistītos krāsās, jums ir jāparāda citiem jūsu vēlme pēc pozitīvā un neizvairīties no draudzīgām sanāksmēm.

Planētu enerģijai būs labvēlīga ietekme uz tiem Auniem, kas centīsies gūt panākumus vietējās lietās un jautājumos, kas prasa maksimālu neatlaidību. Daudzi šīs zīmes pārstāvji nebūs apmierināti ar notikumu attīstību. Visums veic savus pielāgojumus, bet tikai mēs paši varam mainīt savu likteni, pieņemot galīgo lēmumu par konkrētu jautājumu.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – problēmas darbā, veiksme mīlestībā!

Vērsis

Vērsis nedrīkst sēdēt ēnā, slēpjoties no godības un panākumu stariem. Pieticība nav labākais palīgs šiem cilvēkiem no 28. janvāra līdz 3. februārim. Negatīvās domas, negatīvā ietekme uz šiem cilvēkiem būs ļoti spēcīga, tāpēc jums vajadzētu ieskaut sevi ar tiem, kuriem varat uzticēties, kā arī darīt to, kas jums patīk visvairāk. Mīļākās aktivitātes – veiksmes un glābšanas avots no depresīvām domām.

Planētas centīsies slīpēt Vēršus uz vientulību un pat bezcerību. Astrologi un eksperti iesaka Vērsim necensties iet pret pesimismu, cenšoties ieskaut sevi ar tuviem cilvēkiem un neņemt sevi vērā. Tā nebūs vienkārša parastā nedēļa, bet patiesa izturības pārbaude.

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ dos daudz pozitīvu, jo īpaši pirmajās trīs dienās, kad planētu un zvaigžņu darbība būs pēc iespējas labvēlīgāka. Šonedēļ būs noderīgi ceļojumi un dārgas iegādes. Gandrīz nekādi ierobežojumus astrologi nenorāda, kas nozīmē pilnīgu brīvību, iespēju eksperimentēt un uzsākt vērienīgu uzņēmējdarbību.

Zvaigznes iesaka dvīņiem paļauties uz viņu intuīciju sarežģītās situācijās. Šī būs viena no pozitīvākajām nedēļām pēdējo pusotru mēnešu laikā, bet ir vērts piešķirt spēku atbilstoši prioritātēm.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment