3 zodiaka zīmes, kurām 2019. gada februāris būs labākais mēnesis!

Februāris ir pie horizonta, un līdz šim iet tik labi, vai ne? Un šīm trim Zodiaka zīmēm lieliskie panākumi vēl tikai priekšā. Tie sasniegs kulmināciju februārī!

Dvīņi

Jums būs viss daudz labāk nekā iepriekšējā mēnesī. Acīmredzot, Saule izgaismos jūsu astoto namu, kas piepildīs ar intensitāti, Mežāža sezonā, un ir labi, ka jūs tagad esat gatavs pārņemt pasauli, vai ne, Dvīņi? Tomēr tas vēl nav viss, tāpēc turieties.

Jūs varat arī uzsākt kādu piedzīvojumu, no kura jūs atgriezīsieties mierīgi un pilnīgi atšķirīgi, tieši Zivju sezonas laikā. Ticiet man, jums būs nepieciešama šī papildu enerģija, jo īpaši darba vietā.

LASI ARI: Retrograda Merkurs 2019. gadā – kādam sāksies problēmas, cits tiks pie veiksmes!

Svari

Jūs spīdat ar harismu un jūtaties drošāk nekā jebkad agrāk. Svari vienkārši uzplauks šajā Ūdensvīra ekscentriskajā sezonā.

Atlaidiet visu šo nemierīgo enerģiju no savas sistēmas tagad, lai jūs varētu atgriezties pamatos savlaicīgi, Zivs sezonā, jo Saule atstāj piekto māju 18. februārī un iegrimst jūsu atbildīgajā sestajā ikdienas mājā!

Zivis

Februārī jūs sapņosiet vairāk nekā jebkad, sapņojat, atpūtieties un uzlādējiet “baterijas”.

Tāpēc atvēliet šo mēnesi sev, Zivis. Meditējiet, atpūtieties. Jūs būsiet gatavs izkļūt no sava apvalka, tiklīdz 20. februāris nāks!

avots: esotericblog

Leave a Comment