2017. gada Horo***ps visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Cūkas gadā

 

Happy pig on pig farm; Shutterstock ID 25509910; PO: aol; Job: production; Client: drone

 

AUNS

Cūkas gadā dzimušie Auni pilnīgi noteikti ir Ugunīgā Gaiļa favorīti, tāpēc visa gada garumā Jūs saņemsiet patīkamus pārsteigumus. Privātajā dzīvē ir gaidāmas kardinālas pārmaiņas. Varbūt Jūs iestūrēsiet laulību ostā vai arī Jums pieteiksies bērniņš, bet nav izslēgts arī tas, ka izšķirsieties no savas otrās pusītes un ielaidīsieties dēkā ar kādu citu.

 

VĒRSIS

Jums šajā gadā var nākties likt lietā maksimāli daudz pūļu, lai stiprinātu savu ģimeni, jo ir gaidāmi bieži strīdi, kas balstīti uz savstarpēju nesaprašanos. Ja Jūs vēlaties saglabāt savas attiecības, pārņemiet vadības grožus savās rokās. Uzaiciniet savu mīļoto cilvēku vakariņās, parādiet, cik viņš Jums ir dārgs! Kārtība ģimenē sekmēs arī kārtību darbā, kas, savukārt, labvēlīgi ietekmēs Jūsu finansiālo stāvokli.

 

DVĪŅI

Jums 2017. gadā vajadzētu atbrīvoties no Jūsu galvenā ienaidnieka – lepnuma, jo tieši tas Jums neļaus skaidri izvērtēt kādu konkrētu situāciju. Iespēja uzvarēt augstprātību parādīsies jau šī gada vidū – nepalaidiet to garām! Izmainot sevi, izmainīsies arī Jūsu dzīve, turklāt pilnīgi noteikti tikai uz labo pusi!

 

VĒZIS

Cūkas gadā dzimušie Vēži līdz ar 2016. gada aiziešanu nedaudz palēnināja savu tempu, taču ar pavasara atnākšanu Jūs atkal sāksiet rīkoties daudz dinamiskāk, taču tajā pat laikā arī visnotaļ apdomīgi. Jums priekšā pavērsies ļoti lielas perspektīvas, kas iesākumā Jūs pat nedaudz samulsinās. Finanšu stāvoklis šajā gadā bus stabils, ja vien pēkšņi nesāksiet tērēt pa labi un pa kreisi.

 

LAUVA

Jau pašā gada sākumā Jums vajadzētu izvērtēt savas attiecības ar otro pusīti, jo Jums vajadzētu noskaidrot, uz kurieni šīs attiecības ved un ko no tām sagaida Jūsu partneris. Tas palīdzēs saprast, kā rīkoties tālāk, jo, ja Jums abiem ir atšķirīgi uzskati par kopdzīvi, visticamāk, ir pienācis laiks šķirties. 2017. gads Jums atnesīs diezgan daudz pārbaudījumu, taču ne darba jomā.

 

Lasi vēl: 2017. gada Horo***ps visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Suņa gadā

 

JAUNAVA

Jūs šajā gadā gūsiet panākumus tikai tādā gadījumā, ja novirzīsiet visu savu enerģiju uz kaut ko vienu, tāpēc nav vērts darīt vairākas lietas vienlaicīgi. Astrologi Jums iesaka šajā gadā pievērsties kādam interesantam sporta veidam, lai kaut nedaudz uzlabotu sava ķermeņa stāvokli.

 

SVARI

Izturieties pret saviem tuviniekiem ar sapratni, neaizmirstiet arī par viņu vajadzībām. Tādā gadījumā visās Jūsu dzīves sfērās iestāsies pilnīga harmonija. Biznesa un darba jautājumos uzticieties savai iekšējai balsij, tā noteikti palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu.

 

SKORPIONS

Cūkas gadā dzimušajiem Skorpioniem šis gads solās būt visnotaļ interesants un patīkams. Pirmajā gada pusē ir iespējama tikšanās ar kādu cilvēku, kurš spēlēs ļoti nozīmīgu lomu Jūsu tālākajā dzīvē. Tuvāk rudenim parādīsies iespēja kaut kur aizbraukt. Ja Jūs jau sen sapņojat par kaut kādām pārmaiņām, tad uzdrīkstieties izmantot šo iespēju un dodieties meklēt savu laimi uz kādu citu valsti.

 

STRĒLNIEKS

Jūsu galvenie šī gada principi – nevienam neuzticēties, turēt mēli aiz zobiem, rūpīgi plānot savus tēriņus un nepadoties provokācijām. Šo noteikumu ievērošana palīdzēs Jums izvairīties no Krā***kiem un af*ristiem. Visā pārējā šis gads Jums solās būt visnotaļ labvēlīgs.

 

MEŽĀZIS

Cūkas gadā dzimušajiem Mežāžiem šis gads solās būt ļoti veiksmīgs. Iesākumā ir iespējamas kādas nelielas problēmiņas profesionālajā jomā, taču Jūs bez grūtībām tiksiet ar tām galā. Iespējams, ka Jūsu otrā pusīte Jums izteiks kādu negaidītu priekšlikumu. Padomājiet par to, jo no tā var būt atkarīgs tas, cik ļoti izmainīsies Jūsu dzīve.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā gadā uzspīdēs veiksme gan darba jautājumos, gan mīlas lietās. Pacentieties nezaudēt galvu dēļ šīs veiksmes, pretējā gadījumā Fortūna no Jums novērsīsies. Zvaigznes Jums iesaka nedot tukšus solījumus, jo grūtā brīdī tas viss Jums var nākt atpakaļ. Pavasarī sargājiet savu veselību!

 

ZIVIS

Visi nozīmīgākie 2017. gada notikumi Jums būs saistīti ar privāto dzīvi, kas nozīmē to, ka Jūs, iespējams, beidzot apprecēsieties vai arī tiksiet pie bērniņa. Jebkurā gadījumā – Jūsu skatījums uz dzīvi mazliet pamainīsies, un Jūs novērtēsiet tos brīžu, ko pavadāt ar ģimeni. Karjeras jomā līdz pat gada beigām nekādas pārmaiņas nav gaidāmas, bet pēc tam Jūs, iespējams, saņemsiet ilgi gaidīto paaugstinājumu.

 

Leave a Comment