2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Gaiļa gadā

 

Rooster in field

 

AUNS

Ja Jūs vēl neesat kļuvis par sava uzņēmuma īpašnieku, tad Ugunīgais Gailis Jums par to pilnīgi noteikti iesaka padomāt, jo 2017. gadā kas tāds var Jums nest ļoti labus ienākumus. Turpinot strādāt savā esošajā darbā, Jūs varat rēķināties ar paaugstinājumu. Galvenais – neaizmirstiet arī par ģimeni!

 

VĒRSIS

Jūs jau esat diezgan smagi strādājuši – radījuši sev mājīgu “ligzdiņu”, atraduši jaunu darbu. 2017. gadā pacentieties to visu nepazaudēt. Neļaujiet, ka kāds Jūs pierunā uz kaut kādiem apšaubāmiem darījumiem, jo pastāv risks, ka tiksiet apmānīti. Jums šajā gadā ir jāuzticas tikai jau pārbaudītām personībām, kas ne reizi vien Jums ir pierādījušas savu lojalitāti. Šāda taktika Jums palīdzēs izvairīties no lieka stresa un saglabāt spēkus jauniem sasniegumiem.

 

DVĪŅI

Lai 2017. gads Jums izrādītos mierīgs un laimīgs, Jums vajadzētu daudz mazāk satraukties kaut kādu sīkumu dēļ, nepadoties provokācijām un nestrīdēties ar tuviniekiem. Labāk daudz biežāk kontaktējieties ar saviem draugiem, dalieties ar viņiem savās problēmās un pārdzīvojumos. Viņi pilnīgi noteikti Jums palīdzēs tikt skaidrībā ar to, kā rīkoties konkrētajā situācijā.

 

VĒZIS

Gaiļa gadā dzimušie Vēži šajā periodā it visā izrādīs maksimālismu. Jūs metīsieties no vienas galējības otrā, lai gan dažās situācijās šāda rīcība būs pilnīgi nevietā. Apstājieties un nedaudz padomājiet par pieļautajām kļūdām. Labāk nedaudz izstiept ceļu līdz finišam, toties nesagādāt raizes ne sev, ne apkārtējiem.

 

LAUVA

Jums šis gads solās būt visnotaļ veiksmīgs un mierīgs. Gaiļa gadā dzimušās Lauvas pastāvīgi jutīs atbalstu un uzmanību no tuvinieku puses, tas pats attiecas arī uz darbu. Tas gan nenozīmē, ka Jums šādu apkārtējo attieksmi pret sevi vajadzētu izmantot ļaunprātīgi, tāpēc centieties šiem cilvēkiem atmaksāt ar to pašu. Astrologi Jums šajā gadā neiesaka doties tālos ārzemju braucienos.

 

JAUNAVA

Jūsu galvenā īpašība – radošums! Tas Jums ļaus ne tikai pārsteigt, bet arī pakāpties pa karjeras kāpnēm. Pirmais pusgads Gaiļa gadā dzimušajām Jaunavām atnesīs atzinību un popularitāti, turklāt Jūsu darbība pilnīgi noteikti tiks arī labi apmaksāta, kas var kalpot kā papildus stimuls attīstīties tieši šajā virzienā.

 

Lasi vēl: 2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Žurkas gadā

SVARI

Jums šajā gadā vajadzētu pacensties būt daudz atklātākiem pret saviem tuviniekiem, kas nozīmē to, ka pat vislielākajās problēmās Jums vajadzētu dalīties ar viņiem. Tad arī nebūs jūtams tik liels morālais spiedien, kā dēļ cilvēks var nonākt depresijā. Neliels klusums karjerā un privātajā dzīvē Jums nāks tikai par labu, tāpēc nebīstieties!

 

SKORPIONS

Neskatoties uz to, ka Jūsu dvēsele alkst pēc pārmaiņām, nesteidziniet tās. Kardinālas pārmaiņas var negatīvi atsaukties uz Jūsu tuviniekiem, tāpēc vispirms noteikti pakonsultējieties ar viņiem un tikai tad rīkojieties! Jau uz rudens pusi visi neatrisinātie jautājumi atrisināsies paši no sevis!

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā gadā vajadzētu iemācīties skaidri domāt un izvērtēt dažādas situācijas. Atcerieties, ka Jūsu “ātrā” daba nedrīkst Jums stāvēt ceļā uz labklājību. Tiem Gaiļa gadā dzimušajiem Strēlniekiem, kuriem izdosies apslāpēt savu temperamentu, šis gads būs ļoti pozitīvs un arī produktīvs, turklāt tas ir tieši tas, par ko Jūs visu šo laiku esat sapņojuši.

 

MEŽĀZIS

Mērķtiecība, ar ko Jūs būsiet apveltīti šajā gadā, kļūs par ļoti daudzu paziņu skaudības iemeslu. Jūs pat nepamanīsiet, kā viss, ko Jūs uzsākat, vainagojas panākumiem, un tas viss tikai un vienīgi Jūsu centības dēļ. Neaizmirstiet arī par savas ģimenes vajadzībām – pievērsiet tai pietiekami daudz uzmanības, lai neizprovocētu kaut kādus konfliktus. Atrodiet balansu starp darbu un mīlestību, tad arī Jūs piemeklēs laime!

 

ŪDENSVĪRS

Katrs cilvēks vēlas skaistu dzīvi. 2017. gadā šī vēlēšanās piepildīsies tieši Gaiļa gadā dzimušajiem Ūdensvīriem. Jūs sāksiet iegādāties burvīgas lietas, uzsāksiet remontu un, iespējams, dosieties kādā eksotiskā ceļojumā. Galvenais, lai Jums pietiktu spēka nopelnīt līdzekļus savām kaprīzēm, nenonākot parādos!

 

ZIVIS

Jums šis gads solās būt visnotaļ jautrs un produktīvs. Lai kur Jūs arī atrastos (darbā, mājās, draugu kompānijā vai pie dabas), Jūs varēsiet baudīt dzīvi, turklāt tāda harmonija Jums palīdzēs arī karjeras ziņā.

Leave a Comment