2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Suņa gadā

 

a97c4a1614b53d6f55ae2464b06ba6aa-large-800x400

 

AUNS

Suņa gadā dzimušajiem Auniem šis 2017. gads ir ideāli piemērots pašrealizācijai. Viss, kam Jūs šajā periodā pieķersieties, tiks izpildīts uz visiem 100%. Pastāv liela iespējamība, ka Jums gribēsies nomainīt savas darbības vidi.

 

VĒRSIS

Jūs šajā gadā gaida ļoti daudz pārsteigumu. Brīvie Vērši beidzot satiks savu otro pusīti, bet tie, kuri sapņo par grandiozu karjeru, spēs sevi realizēt šajā jomā. Jums būs arī visnotaļ labvēlīgs finansiālais stāvoklis, tāpēc Jūs diezgan daudz arī varēsiet atļauties.

 

DVĪŅI

Turiet acis vaļā, jo kaut kur tepat ir Jūsu lielā mīlestība. Ja koncentrēsieties uz kaut kādiem sīkumiem, varat to palaist garām. Astrologi Jums šajā gadā iesaka pievērsties pašattīstībai -pierakstieties kaut kādos kursos, lasiet un skatieties pārraides.

 

VĒZIS

Suņa gadā dzimušos Vēršus šajā gadā it visā vadīs mīlestība. Sava mīļotā cilvēka dēļ Jūs būsiet gatavi gandrīz uz visu. Arī savu mīlestību pret bērniem Jūs izrādīsiet pilnā apjomā un ar savu rīcību pierādīsiet, ka viņi Jums ir dārgākie cilvēki pasaulē. Nepārstājiet mīlēt arī apkārtējos!

 

LAUVA

Līdz ar 2017. gada atnākšanu Jūs lidosiet ar mīlestības spārniem. Šīs jūtas sniegs Jums pārliecību un spēku darīt labas lietas. Ļoti daudzi no Jums spēs to izmantot arī savā labā, realizējot savas personīgās vēlmes. Kas attiecas uz finansēm, tad astrologi šajā gadā iesaka atturēties no lieliem tēriņiem.

 

Lasi vēl:  2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Kazas gadā

 

JAUNAVA

Suņa gadā dzimušās Jaunavas gluži kā magnēts piesaistīs apkārtējos, un daudzi no viņiem kļūs par lieliskiem draugiem. To Jūs izmantosiet, lai iegūtu finansiālu neatkarību, tomēr ieciklēties tikai uz karjeru nevajadzētu, jo privātā dzīve 2017. gadā prasīs īpašu uzmanību. Tiem, kuri jau ir attiecībās, nāksies pārdzīvot ne tos patīkamākos brīžus, bet brīvās Jaunavas beidzot atradīs sev pāri.

 

SVARI

Jums šajā gadā ir jābūt gataviem tam, ka no Jūsu dzīves uz visiem laikiem var aiziet daži draugi. Bēdāties gan šī iemesla dēļ nav vērts, tāpēc ka patiesībā šie cilvēki nekad tā īpaši nav novērtējuši Jūsu draudzību, gluži pretēji – viņi to ir izmantojuši savtīgos nolūkos. Zvaigznes Jums rekomendē īpašu vērību pievērst savai Vese***ai.

 

SKORPIONS

Reizēm Jums var šķist, ka apkārtējie Jūs nesaprot un speciāli krīt uz nerviem, taču tas tā noteikti nav! Vienkārši 2017. gads ir nolēmis nedaudz pārbaudīt Jūsu jūtas un emocijas. Zvaigznes Jums rekomendē savākties, pārstāt nervozēt un mierīgi tikt galā ar visu notiekošo. Tikai skaidra domāšana palīdzēs tikt galā ar šo situāciju.

 

STRĒLNIEKS

2017. gads aktivizēs Jūsu intuīciju. Jūs daudz rūpīgāk analizēsiet dažādas situācijas un priekšlikumus, ļaujot izdarīt izvēli savai iekšējai balsij. Pat tad, ja šie lēmumi iet pretrunā ar Jūsu pašu viedokli, nepretojieties tiem. Uz gada beigām uzlabosies Jūsu finansiālais stāvoklis.

 

MEŽĀZIS

Gada sākumā Suņa gadā dzimušie Mežāži atradīs pasakainas enerģijas rezerves, ko tad arī Jūs novirzīsiet uz to, lai sasniegtu savus mērķus. Šo potenciālu noteikti nevajadzētu izniekot, jo vieglāk no tā nevienam nekļūs, taču uz gada beigām Jūs sāksiet sev pārmest, ka neesat neko sasnieguši.

 

ŪDENSVĪRS

Ja Jūs jau sen vēlaties piedalīties kaut kādā biznesa projektā, tad 2017. gads ir ideāli piemērots tam, lai šo sapni piepildītu. Uzlociet piedurknes un ķerieties pie lietas! Atcerieties, ka ar Jums kopā ir uzticami draugi, kuri grūtā brīdī palīdzēs gan ar padomu, gan finansēm.

 

ZIVIS

Jūs noteikti jau sen vēlaties kaut ko savā dzīvē pamainīt. Šis ir brīdis, kad zvaigznes iesaka pāriet no domām pie darbiem. Mīlas frontē par sevi var likt manīt kaut kādi vecie konflikti, un Jūsu otrā pusīte var nonākt līdz domām par krāpšanu. Pārsteidziet viņu un parādiet, cik Jums šis cilvēks ir dārgs!

Leave a Comment