2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Truša gadā

 

small_animals_rabbit03

 

AUNS

Visus Truša gadā dzimušos Aunus visa 2017. gada garumā gaida finansiāla labklājība un veiksme, bet nauda mīl tikai centīgus cilvēkus, tāpēc jau ziemas periodā sāciet ķerties klāt savu sapņu īstenošanai.

 

VĒRSIS

Jūs, iespējams, šajā gadā būs jāatrod veids, kā apvienot attiecības ar darbu, jo abas divas šīs dzīves sfēras prasīs pastiprinātu uzmanību, tāpēc Jums vajadzētu rīkoties saskaņā ar izstrādātu grafiku, pievēršot visam vienādu uzmanību. Ja radīsiet kompromisu, tad arī dzīvē viss nostāsies savās vietās!

 

DVĪŅI

Profesionālajā jomā Jūs gaida būtiskas pārmaiņas. Visticamāk, ka Jums gribēsies mainīt darbības vidi, pakāpties pa karjeras kāpnēm vai arī uzsākt kaut ko savu. Nepārdzīvojiet par to, ka Jums nepietiks spēka visām šīm iecerēm, Ugunīgais Gailis Jums dāvās enerģiju. Pēc visām šīm izmaiņām Jūs noteikti jutīsies morālo gandarījumu.

 

VĒZIS

Jums šis gads solās būt visnotaļ interesants un neparasts. Jūs gaida visīstākie piedzīvojumi, kas no Jums prasīs drosmes un spēka izrādīšanu. Jums jābūt ļoti modriem, lai jebkurā brīdī spētu pieņemt pareizo lēmumu, kas nekaitēs ne Jums, ne apkārtējiem. Nebaidieties no gaidāmajām pārmaiņām, tās Jums nāks tikai par labu!

 

LAUVA

Pirmajā gada pusē Jums vajadzētu izmantot Truša piesardzību un tieksmi slēpt savas pēdas, jo kaut kādu īslaicīgu kaprīžu dēļ pilnīgi noteikti nav vērts riskēt ar savu ģimeni, reputāciju un karjeru. No gada vidus Jūs varat iegūt lielisku iespēju uzlabot savu finansiālo stāvokli un nostiprināt savas attiecības.

 

Lasi vēl: 2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Kazas gadā

 

JAUNAVA

Jums būs visas iespējas nokārtot savas attiecības ar seniem paziņām, ar kuriem Jūs jau pat vairs necerējāt salabt, taču tas, ka Jūs viens otram panāksiet solīti pretī, nāks par labu Jums abiem. Kas attiecas uz mīlas fronti, tad Jums jāsāk gatavoties pārmaiņām – kāzām, bērna dzimšanai vai kādai jaunai mīlestībai!

 

SVARI

Jūs, iespējams, jutīsiet, ka tuvinieki traucē Jums realizēties savā dzīve, bet zvaigznes uzsver, ka šādas bailes ir nepamatotas. Iespējams, ka mājiniekiem vienkārši ir nepieciešama Jūsu palīdzība un atbalsts, tāpēc nenovērsieties no viņiem, bet gan droši paejiet solīti pretī.

 

SKORPIONS

Arī Jūs šajā gadā gaida pārmaiņas, kas nozīmē to, ka ļoti daudzas Jūsu dzīves pozīcijas būs Jums tukšas. No tām pēc iespējas ātrāk jāšķiras, un Jūs to noteikti darīsiet ar lielu prieku. Izmainiet savas prioritātes – tādā gadījumā arī Jūsu dzīve izmainīsies uz labo pusi!

 

STRĒLNIEKS

Jūs šajā gadā jutīsieties neticami pieprasīti. It īpaši tas attiecas uz profesionālo jomu. Pie Jums vērsīsies pēc padoma, kā arī prasīs, lai dalāties savās zināšanās un prasmēs. Šiem cilvēkiem pilnīgi noteikti nevajadzētu atteikt, jo palīdzība no Jūsu puses pēc tam nesīs Jums pateicību.

 

MEŽĀZIS

Lai atrastu savu dzīves aicinājumu, Jums vispirms ir nepieciešams rast harmoniju un mieru, bet izdarīt to Jūs varēsiet tikai tādā gadījumā, ja dosieties kādā tālākā ceļojumā. Tieši vietās, kur miers burtiski apņem zemi, Jūs spēsiet atslābināties un savākt savas domas. Ja ceļojums nav priekš Jums, tad atrodiet citu veidu, kā rast mieru – palasiet slavenu filozofu darbus, pierakstieties jogas kursos un beidzot iemīliet sevi!

 

ŪDENSVĪRS

Truša gadā dzimušajiem Ūdensvīriem Ugunīgais Gailis neļaus sēdēt rokas klēpī salikušiem, tāpēc gatavojieties vētrainajam 2017. gadam! Zvaigznes Jums šajā periodā sola ļoti daudz jaunu iepazīšanos, darba maiņu un arī jaunas romantiskās vēsmas. Dzīve no Jums sāks prasīt ātru lēmumu pieņemšanu, skaidru skatu un domas. Par to visu tā Jums piešķirs visnotaļ patīkamus bonusus – paaugstinājuma, naudas vai pat liktenīgās tikšanās veidā!

 

ZIVIS

Jums šo gadu vajadzētu veltīt pašrealizācijai. Tām Zivīm, kurām ir kaut kāda aizraušanās, var ar to sākt pelnīt, kļūstot par laimīgākajiem cilvēkiem pasaulē. Jūs ienirsiet radošajos procesos, turklāt nemaz nejutīsieties nogurušas. Baudiet savu iedvesmu, vēl jo vairāk – tā nepametīs Jūs līdz pat 2017. gada beigām!

 

Leave a Comment