2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Zirga gadā

 

equestrian06

 

AUNS

Ne visiem šis 2017. gads būs mierīgs. Jau gada sākumā Auni var gaidīt ļoti daudzas steidzamas lietas un pienākumus, kurus nepieciešams izpildīt, turklāt ļoti kvalitatīvi. No Jūsu uzcītības būs atkarīga arī tālākā Jūsu nākotne, kā arī finansiālā labklājība. Nepaies ne pus gads, kad visi uzdevumi būs atrisināti, un Jūsu maciņa saturs būtiski uzlabosies. Kopā ar to visu Jūsu dzīve ienāks ari mīlestība un romantiskie piedzīvojumi.

 

VĒRSIS

Līdz ar 2017. gada iestāšanos Jums būs visas iespējas tikt vaļā no smagās nastas, kas Jūs visu šo laiku ir apgrūtinājusi. Iespējams, ka Jums agrāk kā plānots izdosies atdot kādu kredītu vai parādu, Jūs nomainīsiet darbu, kas Jums nepatīk, un uzlabosies Jūsu finansiālais stāvoklis. Jebkurā gadījumā nebaidieties uzņemties risku, jo tā ir iespēja izmainīt savu dzīvi uz labāko pusi. Ugunīgā Gaiļa padoms: ja izšķirsieties ar savu otro pusīti, pacentieties palikt draugi.

 

DVĪŅI

Karjerā un mīlestībā šis gads Jums solās būt stabils, ko nevarētu teikt par finanšu jomu. Zirga gadā dzimušajiem Dvīņiem var nākties turēt roku uz pulsa visa šī gada garumā. Neiesaistieties apšaubāmos darījumos un rūpīgi kontrolējiet savus tēriņus, cenšoties ieekonomēt pat uz produktu rēķina. Jums vajadzētu arī censties neaizņemties naudu no radiniekiem, lai beigu beigās ar viņiem nesastrīdētos.

 

VĒZIS

Zirga gadā dzimušajiem Vēžiem šajā periodā var parādīties ļoti lielas perspektīvas, it īpaši finanšu jomā. Liekot lielā nedaudz pūļu, Jūs varat palielināt savu budžetu, un visas naudas grūtības, kas Jūs piemeklēja jau 2016. gadā, pēkšņi izzudīs. Tiesa gan, ka Jums var uznākt pēkšņa vēlme šo peļņu arī uzreiz iztērēt – auto, dzīvoklis, ceļojums… Zvaigznes tomēr iesaka izvairīties no dārgiem pirkumiem, kā arī neņemt parādu.

 

LAUVA

Zirga gadā dzimušajām Lauvām 2017. gads atnesīs mieru. Daudzi no Jums izlems iet atvaļinājumā, lai paņemtu pārtraukumu no visām ikdienišķajām lietām. Atslābināties palīdzēs arī kāda jauna nodarbe vai aizraušanās – iespējams, Jums gribēsies sākt zīmēt vai dejot. Tas viss Jums nāks par labu – atpūtušies Jūs strādāsiet ar divtik lielāku entuziasmu!

 

Lasi vēl: Austrumu horoskops: saderība pēc dzimšanas gada

 

JAUNAVA

Zirga gadā dzimušajām Jaunavām šis ir ideāli piemērots gads piedzīvojumiem. Jums uz laiku jāaizmirst par darbu un jāvelta viss brīvais laiks ģimenei. Ja Jūs jau esat aizdomājušies par ģimenes pieaugumu, tad šis ir īstais laiks, lai šo vēlmi realizētu. Bērns, kurš tiks ieņemts 2017. gadā, vēl vairāk stiprinās Jūsu laulību un padarīs viņu laimīgu!

 

SVARI

Zirga gadā dzimušajiem Svariem jau gada sākumā vajadzētu noteikt prioritātes, saprotot, kas tad īsti Jums ir svarīgākais. Tikai skaidrs darbības plāns palīdzēs Jums sasniegt iecerēto jau 2017. gada vidū. Tiem Svariem, kuri plāno laulības, šo ieceri vajadzētu īstenot gada beigās. Tādā gadījumā šī laulība būs ļoti gara un veiksmīga. Kas attiecas uz karjeru, tad šajā ziņā Jums var nākties nedaudz panervozēt.

 

SKORPIONS

Tikai neatkarīgie un patstāvīgie Zirga gadā dzimušie Skorpioni var rēķināties ar to, ka viņiem uzsmaidīs veiksme. Jums vajadzētu pareizi sadalīt savus spēkus, jo palīdzība no malas nav gaidāma. 2017. gadā Jums ļoti bieži nāksies meklēt palīdzību profesionālajā literatūrā vai pie kvalificētiem speciālistiem. Ugunīgais Gailis Jums pilnīgi noteikti iesaka apdomāties par papildus izglītības iegūšanas iespējām.

 

STRĒLNIEKS

Pār Zirga gadā dzimušajiem Strēlniekiem šajā periodā kritīs flirts, piedzīvojumi un romantika. Jūs būsiet gatavi pat uz krāpšanu, lai gan tas, protams, var sabojāt Jūsu esošās attiecības. Pacentieties atmest šādu vieglprātību, jo šis periods kaut kad tomēr beigsies, atstājot Jūs vienus ar veselu kaudzi problēmām, turklāt arī finanšu jomā Jums vajadzētu būt visnotaļ apdomīgiem.

 

MEŽĀZIS

Iespējams, ka Jums gribēsies kaut ko mainīt savā dzīvē, turklāt šī vēlme ar laiku kļūs arvien izteiktāka. Zirga gadā dzimušie Mežāži sāks meklēt jaunu darbu, aizdomāsies par pārcelšanos uz citu pilsētu vai pat valsti, kā arī apdomās šķiršanos iespējamību. Jūs tam varbūt neticēsiet, taču šīs pārmaiņas Jums pilnīgi noteikti nāks tikai par labu!

 

ŪDENSVĪRS

Viss, kas Jums jādara, lai Fortūna būtu pret Jums labvēlīga – nemainiet savus ieradumus un uzvedību. Nenoslēdzieties no apkārtējiem, esiet vienmēr notikumu centrā. Komunicējiet ar dažādiem cilvēkiem, piedāvājiet viņiem savu palīdzību, neatsakieties no izdevīgiem piedāvājumiem – Jūsu pozīcijas profesionālajā sfērā nostiprināsies, bet cilvēki Jūs sāks vairāk cienīt.

 

ZIVIS

Katra doma, kas ienāks Jūsu galvā, var izrādīties ļoti veiksmīga, tāpēc necentieties tās uzreiz izmest no savas galvas. Iespējams, ka šī oriģinālā ideja var Jums nest labklājību, atzīšanu un laimi!

Leave a Comment