2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Žurkas gadā

 

rodent

 

AUNS

Žurkas gadā dzimušajiem Auniem zvaigznes šajā gadā sola neticamu veiksmi un lielus ienākumus, taču Jums pilnīgi noteikti nāksies arī nedaudz papūlēties, kas būs tā vērts! Karjerā Jums viss būs lieliski – iespējams, ka saņemsiet ilgi gaidīto paaugstinājumu!

 

VĒRSIS

Visi Vērši ir raduši ļoti cītīgi strādāt gan savā, gan savas ģimenes labā, 2017. gadā Jūs to pilnīgi noteikti darīsiet ar prieku! Tas Jums dos ne tikai sajūtu, ka esat neaizvietojami darbinieki, bet arī Jūsu finansiālais stāvoklis būtiski uzlabosies!

 

DVĪŅI

Jums vissvarīgākā šajā gadā būs ģimene. Tuvajiem cilvēkiem pilnīgi noteikti būs nepieciešams Jūsu atbalsts un padoms, tāpēc pacentieties viņus neignorēt. Var gadīties tā, ka ģimenes lietas Jūs novērsīs no karjeras, taču tas nedrīkst Jūs apturēt.

 

VĒZIS

Iespējams, ka Žurkas gadā dzimušie Vēži šajā gadā saskarsies ar ļoti daudzām intrigām, baumām un meliem. Pēc apstākļiem, kas nebūs atkarīgi no Jums, Jūs tiksiet ierauti dažādos konfliktos, kas var sabojāt attiecības ar Jūsu tuvajiem draugiem. Nāksies likt lietā ne mazums pūļu, lai noregulētu šo situāciju.

 

LAUVA

Žurkas gadā dzimušās Lauvas šajā periodā izjutīs neticamu enerģijas pieplūdumu. Jūsu sestā maņa saasināsies līdz nepazīšanai, tāpēc visas svarīgās lietas uzticiet savai intuīcijai – tā Jūs noteikti nepievils!

 

JAUNAVA

Jums 2017. gadā var nākties diezgan daudz ceļot, un katrs no šiem ceļojumiem Jums nāks tikai un vienīgi par labu, jo iespaidi, pieredze un jaunas pazīšanās noderēs nākotnē. Iespējams, Jums nāksies izrādīt egoismu, taču tas pat ir labi, jo tas Jums ļaus uzlādēties ar pozitīvo enerģiju, kas noderēs jaunu virsotņu iekarošanā.

 

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji 2017. gadā negaidīti uzlabos savu finansiālo stāvokli

 

SVARI

Pats galvenais uzdevums, kas Jums būtu jāveic šajā gadā – jāatjauno kaut kādi vecie sakari. Nodrošinieties ar Jums tuvo cilvēku un draugu atbalstu, tad arī viss būs kārtībā. Mīlas jomā uz kādu brīdi iestāsies klusums, taču tas nebūs uz ilgu laiku, jo jau gada vidū Jūs gaida kāda patīkama tikšanās.

 

SKORPIONS

2017. gads Žurkas gadā dzimušajiem Skorpioniem paies mākslas aizgādnībā, kas nozīmē to, ka Jums gribēsies kaut ko veidot, zīmēt, veikt kaut kādas pārmaiņas vai nomainīt dzīvokļa dizainu. Neatsakiet savām vēlmēm un tad redzēsiet, ka jebkuras pārmaiņas Jums nāk tikai un vienīgi par labu. Pievērsiet uzmanību arī savai Vese***ai – ejiet uz sporta zāli vai baseinu!

 

STRĒLNIEKS

Zvaigznes brīdina, ka Jums šajā gadā neapdomīgu tēriņu dēļ var pasliktināties finansiālais stāvoklis, tāpēc rūpīgi saplānojiet savu budžetu. Ja rodas tāda nepieciešamība, vērsieties pēc padoma pie saviem tuviniekiem, jo viņi noteikti zinās, kā Jums palīdzēt attiecīgajā situācijā.

 

MEŽĀZIS

Jūsu panākumu atslēga šajā gadā būs paškontrole. Pacentieties neizrādīt lieku agresiju pret saviem tuviniekiem. Tas pats attiecas arī uz darbu, esiet savaldīgi! Ja Jūs to neievērosiet, tad darbā viss sabruks, bet attiecības ar tuviniekiem būtiski pasliktināsies.

 

ŪDENSVĪRS

Šajā periodā Jūs pārstāsiet izrādīt pārlieku lielu enerģiju un paliksiet mierīgi, kas no vienas puses ir vienkārši brīnišķīgi, jo Jūs beidzot sajutīsiet ģimenes siltumu un stabilitāti, bet no otras puses – pastāv iespēja palaist garām ļoti daudzus interesantus piedāvājumus, tāpēc centieties tikt vaļā no šīs pasivitātes.

 

ZIVIS

Jums 2017. gadā nāksies likt lietā ne mazums pūļu, taču tāda centība pilnīgi noteikti tiks kompensēta ar ilgi gaidīto paaugstinājumu vai algas pielikumu. Tas viss Jums var likt aizmirst par saviem tuviniekiem, kā rezultātā viņi jutīsies aizskarti, tāpēc neaizmirstiet viņiem veltīt pietiekami daudz uzmanības.

Leave a Comment