21 pazīme, kas liecina, ka esi dumpinieciska sieviete; īpaši #11

2016-06-21-1466535851-8969552-5931171740_14fea8385d_z

5. Ja tev rūp vecums, tad vienīgi dzīves sasniegumu novērtēšanas kontekstā. Tu tur ļaunu prātu uz sievietēm, kuras izmisīgi turas pie jaunības. Grumbas tev ir goda zīme.
6. Tu nejūties vainīga par to, ka ēd to, ko vēlies vai neapmeklē sporta zāli. Tavs ķermenis, tavi noteikumi. Nav nekādu “vainas pilnu izpriecu”, ir tikai patīkamas izpriecas. Vienmēr.
7. Tu nespried par sievieti pēc viņas izvēlēm. Dzīvo un ļauj citiem dzīvot. Tas kā citas sievietes definē sievišķību nav tava darīšana.
8. Tu ģērbies tā, kā tu vēlies ģērbties, atsakoties klausīties tajā, kā sievietei jāģērbjas. Tavas drēbes nav apspriedes objekts.
9. Tu atsakies dzīvot klusi un nepamanāmi. Turklāt, tu apņemies pati definēt to, kas ir svarīgi un kas nav.
10. Vārdam “vajadzētu” nav vietas tavā vārdnīcā.Tu neuzskati, ka citiem būtu jādefinē tava dzīve un jānosaka tās principi.

Lasi vēl: Pirms ievācaties kopā ir jāatbrīvojas no ŠĪM lietām; īpaši #4
11. Tu zini, ka tava dzīve ir tavās rokās. Tēlot upuri ir bezjēdzīgi un tu nepiekrīti uzskatam, ka sievietes ir vājais dzimums. Ar tevi ir jārēķinās!
12. Tu saproti, ka spēks nav auksts, attāls vai nejūtīgs. Tu zini, ka īsto spēku parāda tie cilvēki, kuri pasaulei parāda savas vājības.
13. Tu nekad nesaki, ka tev neviens nav vajadzīgs. Galu galā, lai ielaistu cilvēkus savā sirdī, nepieciešama patiesa drosme.

independent_wonan
14. Tavas jūtas un emocijas pieder tev pašai. Tu neesi iracionāla tikai tādēļ, ka jūti. Nejust neko iracionāli.
15. Tu izglāb pati sevi. Tu uzņemies atbildību par savu dzīvi un saviem lēmumiem, tu pati padari sevi laimīgu. Tu mīli sevi un neļauj nevienam noteikt savu vērtību.
16. Tu atsakies iekrist sāncensības lamatās, sacenšoties ar citām sievietēm. Varbūt tā ir viņu realitāte, bet ne tava.
17. Tu zini, ka pašpārliecinātība ir tā, uz kuras balstās dzīves kvalitāte. Baidīšanas no citiem nenodarīs neko labu tavai pašapziņai, tā tikai tevi ieslodzīs.
18. Tu esi DZĪVOJUSI. Tu esi izcīnījusi uzvaras. Tu nekad neatzīsi, ka tava dzīve ir ideāla, jo esi gatava pie tās vēl un vēl strādāt.
19. Tu pieņem nekārtību. Tu kļūdies, gluži tāpat, kā citi. Tu esi nedroša. Tu raudi. Tu kļūsti nikna. Un tu par to nekaunies.
20. Tev ir viens moto: neviens tev nenorādīs, kas tu esi.
21. Izņemot tevi pašu. Tu definē to, kas esi!

thoughtcatalog.com

Leave a Comment