22. maija dienas horoskops – nešauj pār strīpu!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS Ar jaunu elpu skatīsies visā, kas gaidāms turpmāk. Jau varēsi saredzēt savu pūliņu atalgojuma maliņu, tikai vēl mazliet un viss būs gatavs!

VĒRSIS Nav īstā diena, lai turētos pie konservatīvām pozīcijām. Centies mainīt savus līdzšinējos uzskatus, tikai tā tu varēsi beidzot atrast kompromisu.

DVĪŅI Komunikācijas diena – nevajag kļūt pārāk ieinteresētam citu brīvdomāšanā, citādāk samudžināsi savus jau izveidotos stingros principus.

VĒZIS Ja darīsi to paš, ko vienmēr, tikai ar lielāku entuziasmu, tava enerģija dubultosies. Tomēr tajā pašā laikā šodien noteikti parūpējies, ka nepārkāp savas iekšējās robežas.

LAUVA Laiks, lai piestrādātu pie fiziskajām aktivitātēm, ir pagājis. Nu ir jāķeras pie citiem darbiem. Ja nebūsi šodien nopietns, neviens tev pat tuvoties nevēlēsies.

JAUNAVA Jo vairāk gribi sasniegt, jo uzmanīgāk ir jāplāno sava rīcības gaita. Vecie plāni un jaunās iegribas savā starpā sāks konfliktēt, tā kā uzmanies.

Lasi vēl: Šis suns gandrīz kļuva par kāda barību, bet tika izglābts tieši laikā!

SVARI Labs laiks informatīvai pastaigai vai ceļojumam. Izvairies no darāmo darbu plānošanas. Atrisināt profesionāla rakstura problēmas šobrīd ir neiespējami, tādēļ nemaz necenties.

SKORPIONS Pats būsi ļoti apmierināts ar sava darba augļiem. Šodien tev ļoti svarīga būs nauda un atpazīstamība. Skaties, ka deguns mazliet par augstu neuzceļas.

STRĒLNIEKS Šodien svērsies uz to pusi, lai vairāk apmierinātu savas vajadzības. Daudzi to uzskatīs par pareizo rīcību. Tikai nebāz degunu citu darīšanās!

MEŽĀZIS Neviens šodien nevarēs ar tevi rēķināties, jo visa diena būs vienā skriešanā. Tevi daudz kas traucēs un mēģinās izsist no sliedēm. Centies noturēties uz pareizā ceļa.

ŪDENSVĪRS Šodien laba komunikācija veidosies tikai ar tiem cilvēkiem, kuri domā tev līdzīgi. Ļoti spēcīgi sajutīsi atšķirību starp saviem senajiem un jaunajiem draugiem.

ZIVIS Ne visi plāni šodien piepildīsies. Nevajag pasīvi gaidīt vētras beigas, bet kaut ko darīt lietas labā. Pārsprāgs laimes burbulītis, uz ko biji uzlicis lielas cerības.

Leave a Comment