Šefpavārs Gordons Remzijs savu popularitāti ir izpelnījies ar to, ka viņš nebaidās teikt visu tā, kā tas ir – dažreiz tas izraisa ļoti skarbu vārdu apmaiņu.
Tomēr cilvēki tik un tā ciena šo šefpavāru, jo viņa meistarība atsver to, kāda ir viņa attieksme – patiesībā tā viņu padara īpašu. Remzijs ir dalījies ar mums dažādos padomos, kas būtu jāiegaumē pirms restorānu apmeklēšanas – der ieklausīties!
Nekad nepasūti dienas zupu!
Cilvēkiem bieži vien grūtības sagādā izvēles izdarīšana, kad viņi ir nonākuši pie ēdienkartes, tomēr, pirms krīti nezināmajā un izvēlies dienas zupu, padomā divreiz.
Remzijs iesaka sākumā pajautāt, kāda īpašā dienas zupa ir bijusi iepriekšējā dienā. Iespējams, ka tā ir bijusi tā pati zupa, kas nozīmē, ka tā, ļoti iespējams, nav svaiga!
Valentīna dienā paliec mājās
Kas var būt romantiskāks par pašu gatavotām vakariņām mājās ar kādu glāzi vīna? Gordons iesaka izvēlēties tieši šādu Valentīndienu, jo šajā svētku dienā restorāni ir pārpildīti ar cilvēkiem un pasūtījumiem, tādēļ tu saņemsi daudz nekvalitatīvāku ēdienu, nekā gribētos. Viss būs paveikts ātri un pavirši, un diezin vai tas ir tas, kā iztēlojies mīlestības dienu.
Lasi vēl: Ko var pagatavot no skābenēm? Šefpavāra Laura Aleksejeva ieteikumi
Nekad neizvēlies caurceptu steiku!
Caurcepti steiki zaudē savu garšu un apbrīnojamo tekstūru – nevienam nav ieteicams izvēlēties šādu steika gatavības pakāpi! Turies pie šefpavāra ieteiktā un izvēlies pussārtu steiku!
Avots: viralthread.com