25. marta horoskops – nesteidzies ar lēmumiem!

#AUNS izmanto savas smadzenes! – lai kā arī sirds vēlas ņemt pārsvaru, kad viss grozās ap tik nopietnām lietām nedrīkst spēlēties! Visums palīdzēs atrast pareizo ceļu – būsi labā pozīcijā – uzlabosies gan attiecības, gan spēja koncentrēties

#VĒRSIS šī diena varētu būt viena no labākajām, ko pēdējā laikā būsi piedzīvojies un viss pateicoties tavam šarmam! Mēness iespaidā emocijas pacelsies jaunā līmenī – liksies, ka iepazīsti sevi no jauna, maģiska diena, daudz jaunatklāsmes!

#DVĪŅI neiesaisties ilglaicīgos projektos, jo tie paņems pārāk daudz enerģijas, ko tev labāk vajadzētu novirzīt pilnīgi citā virzienā! Piedzīvosi straujas garastāvokļa maiņas, centies rast zelta vidusceļu! Radoša un produktīva diena – ja vien rīkosies!

#VĒZIS šī nav tā labākā diena smagam darbam, jo to vien gribēsies, kā sapņot un tas ir arī pareizi, ļauj vaļu savai iztēlei! Pavadi laiku iepazīstot apkārtesošos, īpaši jaunās sejas, iespējams, atklāsi, ko pārsteidzošu, kas tevi ievilks jaunā

#LAUVA šodien galīgi negribēsies, ka tevi kāds aiztiek, bet nu, būs visādi. Tomēr centies elpot dziļi un koncentrējies uz svarīgo. Esi uzmanīgs, kritiski novērtē citu sacīto. Visādi citādi vari ļauties iedvesmai un dienas gaitai, uztici problēmas visumam

#JAUNAVA Mēģini atlikt visus lēmumus kas saistīti ar finansēm – tu gribi steigties, kaut neesi pārliecināts par iznākumu! Jāvelta laiks sev, lai izprastu sevi un savu vietu, jo šī brīža apjukums tev traucē un slikti ietekmē tavas izvēles un attiecības.

#SVARI šodien būs jāliek lietā savs prāts – gan jārada idejas, gan risinājumi. Katrā ziņā neļauj sev iesūnot! Spēcīgi izpaudīsies – dažādākajās jomās. Koncentrētību viegli saglabāt nebūs, jo apkārt notiek daudz interesantākas lietas..

#SKORPIONS šodien būsi uzmanības centrā un tu to esi pelnījis! Tomēr, lai ko darītu, centies sekot līdzi apkārt notiekošajam! Tava fantāzija patieso realitāti izkrāso košāk nekā tā patiesībā ir. Bet viss nostabilizēsies līdzko sāksi domāt par mērķiem!

#STRĒLNIEKS citi daudz runā, bet neko nedara, šodien, tev ir iespēja parādīt uz ko esi spējīgs un radīt lielisku iespaidu citu acīs! Visu skaidri izsecināt un skatīt loģiski, protams, ir iespējams, bet ne tad, ja tas ir saistīts ar tavu sirdi – dod sev vairāk laika!

#MEŽĀZIS šodien ikdienas darbi prasīs vairāk piepūli nekā parasti, tā pat arī cilvēki gribēs, lai tu ar viņiem auklējies – neļaujies tam! Galvenais ir atgūt domu skaidrību un ļaut sev nedaudz vaļas, neturies pie plāniem – tas ir tikai lieks stress!

#ŪDENSVĪRS Negaidi no šīs dienas pārāk daudz, lai nav jāviļas. Gatavojies, ka citi tevi gribēs izmanot – padomā pirms ko apsoli! Tava spēja strīdā saredzēt abas puses šodien lieti noderēs. Lai kā arī būtu, necenties uzspiest savu viedokli – nav vērts!

#ZIVIS Būs grūtāk komunicēt ar apkārtējiem, jo katra, arī tavs, prāts ir nodarbināts ar personīgām lietām, tādēļ arī tiec ar tām galā! Domā ātri – šodien ies karsti! Par laimi tava enerģija ir vajadzīgajā līmenī, spēsi laikus reaģēt uz notiekošo!

Leave a Comment