25. septembra dienas horoskops– enerģijas pieplūdums!

 

#AUNS Centies gudri virzīt savu enerģiju – ir svarīgi iekarot apkārtējo simpātijas un nostiprināt savu autoritāti– tu taču to gribi, vai ne?

 

#VĒRSIS  Šodien esi gatavs kalt nākotnes plānus, neaizmirsti par līdzcilvēkiem, atvēli arī viņiem vietu sev līdzās vai arī…

 

#DVĪŅI  Nebūs viegli nosēdēt uz vietas, šī diena tevi ātri vien iztukšos darot rutīnas darbus – vakarā vajadzēs kārtīgi atpūsties!

 

#VĒZIS  Gribēsies iekarot visas redzamās virsotnes, lai tur vai kas! Bet neaizmirsti apdomāt šķēršļus un grūtības ar ko vari saskarties ceļā!

 

#LAUVA  Gribēsies dienu pavadīt ar mīļoto, dzīvē gribās vairāk kaislību. Arī citās jomās netrūks enerģijas!

 

#JAUNAVA  Šī diena paies tik vieglā gaisotnē, ka vakarā noskaņojums būs uz izklaidi, bet atceries, ka rīt ir darba diena!

 

#SVARI  Iespējami greizsirdības uzplūdumi, neļaujies tiem bez iemesla. Paklausi savai iekšējai balsij – tev vajag vairāk sportot!

 

#SKORPIONS Aktīva diena – ja koncentrēsies uz mērķi izdosies visu paveikt divtik ātri.  Centies šodien domāt tikai labas domas!

 

#STRĒLNIEKS  Romantiskās attiecības sitīs augstu vilni – iespējams radīsies mīlas trīsstūris, atceries, tev šī putra būs jāizstrebj!

 

#MEŽĀZIS  Gribēsi pamācīt citus – dažkārt tev ir taisnība, bet tas ne vienmēr ir jāizrāda, mācies saprast, kad ir jāatver/jāaizver mute!

 

#ŪDENSVĪRS  šodien sanāks parādīt sevi kā spēcīgu personību, kas nepakļaujas spiedienam. Ja kāds lūdz palīdzību, neatsaki!

 

#ZIVIS Pieaugs tavs enerģijas līmenis, būs vieglāk koncentrēties darbam.  Vakarā kāda simpātija liks par sevi manīt!

Leave a Comment