26. jūnija dienas horoskops – būs jācenšas pielāgoties!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Negribēsi iesaistīties komandas darbā – tas arī nav vēlams, jo sastrādāšanās šodien tev nepadosies. Vari domāt par jauna darba meklējumiem – visas durvis vaļā.

VĒRSIS

Ar patīkamu satraukumu dosies šodienā. Plānu kalšanas diena, pa galvu šaudīsies daudz domu par to, kā un kad visu darīt būtu labāk – ieklausies sevī!

DVĪŅI

Visu šodien gribēsies tā mierīgi, bez nekādas steigas. Tev tiks dotas vairākas zīmes par to, kā būtu jārīkojas – centies tās nepalaist garām.

VĒZIS

Šodien gribot negribot būs jāuzklausa kritika no citiem cilvēkiem. Jāmāk to pieņemt, lai citu acīs nesāktu izskatīties iedomīgs.

LAUVA

Šodien vairāk nekā citās dienās izjutīsi savu iekšējo vājumu – kā vienmēr uz āru to izlikt nevēlēsies. Tomēr šī ir diena, kad tas tev ļoti palīdzētu.

JAUNAVA

Šodien būs grūti samierināties ar to, ka viss nebūs pakļauts tavai kontrolei. Nāksies noskatīties, kā sabrūk lietas, ko nevari saglābt.

Lasi vēl: Rituāls vainas sajūtas atlaišanai. Iesaka ekstrasense Aija Trofimova

SVARI

Beidz bēgt no fokusēšanās uz sevi, ieguldot laiku citos cilvēkos. Tā ir nevis laime, bet bēgšana. Nevarēsi vairs izlikties, ka viss ir labi.

SKORPIONS

Būs ļoti bail no satuvināšanās ar kādu cilvēku. Varbūt šoreiz ir vērts uzticēties – tu zini pietiekami daudz faktu, kā arī esi tos pārbaudījis.

STRĒLNIEKS

Liksies, ka neesi pietiekami labs nevienam, tomēr tā ir maldinoša domāšana. Ja mācēsi “ieslēgt” savu pašpārliecinātību, notiks lietas, uz kurām nemaz necerēji.

MEŽĀZIS

Ir grūti nodibināt ar kādu ļoti dziļu kontaktu, ja visu laiku koncentrējies tikai uz pašlabumu. Šodien vieglāk būs atrast problēmas sakni – pievērs tam uzmanību.

ŪDENSVĪRS

Liksies, ka nesajūti tās emocijas, kuras vajadzētu just. Tomēr nevajag domāt, ka ar tevi kaut kas nav kārtībā – visam pienāk savs laiks, tev ir vajadzīgs ilgāks.

ZIVIS

Sapratīsi, ka tev nav ne jausmas, ko tu dari ar savu dzīvi. Visi posmi nav vienā līmenī, kas uzdzen tev lieku stresu. Pašam ir jārīkojas!

Leave a Comment