Rituāls vainas sajūtas atlaišanai. Iesaka ekstrasense Aija Trofimova

Vainas sajūta ir ļoti izplatīta emocija, ko piedzīvojam jau kopš bērnības. Ne visos gadījumos tā ir slikta, piemēram – ja cilvēks patiešām sagrēkojies un apzinās savu vainu, ir gatavs laboties un risināt situāciju, tad mainās viņa liktenis.

Viss atkarīgs no situācijas, tāpēc katram konkrētajam gadījumam jāpiemeklē atbilstošākais un pieņemamākais risinājums.

Vainas sajūtas ir dažādas, stāsta ekstrasense Aija Trofimova, un ne vienmēr pamatotas, veselīgas un vajadzīgas, piemēram, gadījumā, kad cilvēkam ir iekšējais konflikts starp emocijām un pienākumu. Ir arī uzspiestā vainas sajūta –tuvinieki, draugi vai paziņas ir iestāstījuši, ka kaut kas jādara, bet ja cilvēks nav gatavs pakļauties, tad viņš tiek padarīts par vainīgo. Mēdz būt arī vainas sajūta par norisēm, ko neesam spējīgi ietekmēt. Piemēram, kāds no tuviniekiem ir gājis bojā, bet neesam bijuši blakus un pasargājuši, neesam paspējuši atvadīties no aizsaulē aizgājušā. Šo sarakstu varētu turpināt bezgalīgi.

Lai atbrīvotos no nepamatotas vainas sajūtas, ekstrasense iesaka veikt rituālu tās atlaišanai, taču, pirms ķeramies klāt izpildei, ir vērtīgi uzzināt, kā Mēness fāzes ietekmē rituālu efektivitāti.

Mēness fāžu spēks

Mēness cikli parāda visus procesus, kas notiek uz Zemes. Zinot spēku, ar kuru ir apveltīta katra no Mēness fāzēm, mēs varam padarīt jebkuru rituālu efektīvāku, pārliecināta ir ekstrasense. Katra fāze ilgst nedaudz vairāk par septiņām dienām, iespaidojot ne tikai cilvēka pašsajūtu, bet arī vēlmju un veikto rituālu realizēšanos.

Pirmā fāze: no Jauna Mēness līdz septītajai Mēness dienai
Otrā fāze: no astotās līdz piecpadsmitajai Mēness dienai
Trešā fāze: no Pilnmēness līdz divdesmit otrajai Mēness dienai
Ceturtā fāze: no divdesmit trešās līdz trīsdesmitajai Mēness dienai

Pirmā fāze salīdzināma ar cilvēka dzīves pirmajiem gadiem. Aktivitāte ir diezgan zema, bet visas idejas vēl atrodas iedīgļa līmenī. Bez mazākā iemesla var bojāties garastāvoklis, parādīties apātija un depresijas simptomi . Pirmo fāzi iespējams izmantot efektīvi, ja tās laikā apdomā jaunas idejas un projektus. Jākontrolē emocijas, lai no mušas neuzpūstu ziloni.

Otrā fāze ir visstiprākā. Esam paspējuši uzņemt spēkus un sagatavoties jaunām uzvarām. Šis periods ir pats labākais aktīvu darbību sākumam. Pietiks enerģijas pat sarežģītu uzdevumu risināšanai. Uz laiku jāatliek garlaicīgi rutīnas darbi – jāķeras klāt pie kā jauna un svaiga!

Lasi vēl: Rīta rituāls notievēšanai, kas prasīs vien 20 minūtes laika

Trešā fāze (vairāk nekā citas) ļauj izjust dzīves priekus. Ja potenciāls ir produktīvi realizēts, var baudīt panākumus. Tomēr jāņem vērā, ka šis periods ir labvēlīgs pieņemto lēmumu mainīšanai. Ja esam kļūdījušies vai neizdarījām tā, kā gribējām, ir īstais laiks kaut ko mainīt!

Ceturtā fāze ir pasīvā fāze, kas nāk ar lielu nespēku. Ja pirmā fāze salīdzināma ar agrīnu jaunību, tad ceturtā – ar vecumu. Bet nebaidieties! Šī fāze nenes sevī bailes. Spēks paliek ar mums, vienkārši šajā laikā esam vairāk tendēti uz enerģijas uzkrāšanu, nevis atdošanu ārējai pasaulei. Ceturtās fāzes periods (līdzīgi kā trešās fāzes periods) ir labvēlīgs, lai tiktu vaļā no visa liekā un nevajadzīgā.

Atvadas no vainas sajūtas
Ja ir pārņēmusi vainas sajūta, cilvēks kļūst ievainojams un ar viņu ir ļoti viegli manipulēt. Tāpēc tad, kad sākas dilstoša Mēness periods, ir vislabākais laiks, lai tiktu vaļā no nevajadzīgiem uzstādījumiem un programmām. Ekstrasense Aija Trofimova dalās ar vērtīgu rituālu vainas sajūtas atlaišanai.

Parūpējieties, lai jūs atrastos vienatnē. Paņemiet papīra lapu un uzrakstiet uz tās:
“Es biju vainīgs (-a) (uzskaitiet tās lietas, kurās vainojat sevi pats vai citi cilvēki)”.

Rituālam nepieciešams:

  • Liela, melna vaska svece
  • Sērkociņi
  • Bļodiņa ar tīru ūdeni
  • Papīrs ar jūsu vainas sajūtas aprakstu

Aizdedziet sveci.

Tad aizdedziniet pirmo sērkociņu un sakiet:

“Pirmais sērkociņš nodeg, vainas sajūta izplēn!”

Turiet sērkociņu tik ilgi, kamēr varat noturēt pirkstos, tad iemetiet bļodiņā ar ūdeni.

Aizdedziniet otru sērkociņu un sakiet:

“Otrs sērkociņš kvēl, manu vainu izmest pavēl!”

Atkal iemetiet sērkociņu ūdenī.

Aizdedziniet trešo sērkociņu un sakiet:

“Ne sērkociņu es sadedzinu,
Bet vainu savu nosvilinu.
Sērkociņš nodegs –
Vaina sadegs!
Lai notiek tā!”

Pēc tam virs melnās sveces liesmas sadedziniet savu “vainas lapiņu” un izsakiet aizrunu:

“Melnā svece deg, mana vaina kūp.
Visums man piedod,
Neviena cita domas man nerūp!
Lai notiek tā!”

Svecei ir jāizdeg līdz galam. Ūdens no bļodiņas jāpārlej pār kreiso plecu (no balkona, aiz sliekšņa), izsakot:

“Ūdens aiztecēja,
Ar viņu kopā mana vaina aizgāja!
Lai notiek tā!”

Avots:

Leave a Comment