28. februāra horoskops – ievēro mērenību!

#AUNS ja šodien gribās vairāk drošību(emocionālu/garīgu), pievērsies lietām, kuras tev rada komforta sajūtu. šodien viegli piepildīt savas vēlmes, jo cilvēki būs pretimnākoši, tomēr neizmanto to ļaunprātīgi, viss reiz nāks atpakaļ!
#VĒRSIS Neskaties atpakaļ pagātnē, tas tikai traucē dzīvot tālāk un saskatīt tās svētības, kuras šobrīd ir tavā dzīvē. Iesakām atteikt lieliem pasākumiem, bet tā vietā pavadīt laiku ar tuviniekiem un pievērsties attiecību uzlabošanai!
#DVĪŅI Šī diena paies mierīgā, bet patīkamā gaisotnē, pavadi to ar draugiem vai tuviem cilvēkiem – gribēs izklaidēties un vienkārši nedomāt, šodien to arī vari atļauties, vienīgi, visu ar mēru!

#VĒZIS šo dienu varētu saukt par atklātības dienu – izrunājies, ja vajag, paraudi uz pleca, galvenais – izkrati savu sirdi! Pēdējā mēneša dienā ir ieteicams atskatīties uz pavadīto laiku un novērtēt visu, ko esi piedzīvojis!
#LAUVA sirsniņā būs manāms zināms nemiers, tu iespējams pārspīlē par esošās situācijas nopietnību, tādēļ elpo dziļi! lai atgūtu varu pār savām emocijām, tev ir nepieciešams atklāti izrunāties ar ģimeni un draugiem.

#JAUNAVA ja vari, dodies ārā no mājas un tā patālāk no ierastās vides, tev ir nepieciešamas pārmaiņas – kaut nelielas! Esi atklāts pret sevi, ir lietas, kuras tevi nedara laimīgu, lai kā to gribētu, bet nekas nemainīsies, ja tu neko nemainīsi!

#SVARI apkārtējie ir ne mazāk stūrgalvīgi kā tu – nav jēga viņus mācīt dzīvot, uzsvaru liec uz mieru un saticību! lai ko tu darītu, ievēro mērenību- nepārstrādājies. Šī ir viena no tām dienām, kad darāmo var droši atlikt uz vēlāku
#SKORPIONS pēdējā laikā esi bijis tik aizņemts ar darbiem un visu citu, ka esi piemirsis komunicēt ar mīļajiem, šodien tev ir iespēja to labot. šodien izjutīs brīvību – ja ne fizisku, tad noteikti garīgu, nebaidies realizēt idejas un riskēt!

#STRĒLNIEKS šī būs emocionāla diena – vairāk vai mazāk tavā galvā, jo vienas domas jaucās ar citām.. nogaidi, viss sakārtosies! Nekas nav mūžīgs, šoreiz tas tev ir izdevīgi- paskaties apkārt, būsi pārsteigts par to, ko ieraudzīsi
#MEŽĀZIS šodien piedzīvos romantiskus notikumus, varbūt pat nelielu izbraucienu, lai nu kā, bet novērtē otra pūles! necenties kontrolēt notiekošo- būs kā pret sienu. Tā vietā lai raizētos, izvēlies par to nedomāt un atpūsties!

#ŪDENSVĪRS Šodien vari atļauties pasapņot, pavadi laiku pie dabas, atpūties! Saglabā pozitīvu attieksmi- drīzumā pārmaiņas. Šobrīd tava dzīves uztvere ļoti atšķiras no apkārtējo, ja mēģināsi kaut ko pierādīt, radīsies konflikti – tas nav vajadzīgs!

#ZIVIS Nedomā par to, kas būs jādara jaunnedēļ, šobrīd vajag atlaist vadības grožus – ļauj vaļu savām vēlmēm un iegribām, tā brīvdienas pārvērtīsies aizraujošā piedzīvojumā, uzkrāsi vajadzīgo enerģiju!

Leave a Comment