3 iemesli, kāpēc cilvēki baidās atstāt, pat ja mīlestība ir aizgājusi!

2. Vecums

Publiskajā arēnā ir plaši izplatīti vispārinājumi, kuros teikts, ka dzīve beidzas pēc 40 gadiem un ka pēc 40 gadiem jau ir grūti uzsākt dažus intīmus romānus. Bailes no vientulības daudziem pāriem liek palikt kopā, pat ja tiem vairs nav iemesla būt attiecībās. Jebkurā gadījumā sociologi garantē, ka cilvēki var pielāgot savu personīgo dzīvi jebkurā vecumā. Puse no vairāk nekā 45 gadus vecajām dāmām, kuras izdzīvoja, saka, ka tagad tās ir daudz laimīgākas nekā jebkad agrāk. Psihoterapeits Šarlote Frīdmane ir izveidojis īpašu atbalsta grupu cilvēkiem, kuri pēc škiršanās ir stresa situācijā. Šarlote apgalvo, ka laulības šķiršanai var būt savas priekšrocības.

LASI ARĪ: Alveja mājā: auga pazīmes un burvju īpašības

Tiek pieņemts, ka jūsu bērni jau ir uzauguši. Pašlaik jums ir atļauts darīt visu, kas jums nepieciešams – ceļot un pavadīt pēc iespējas vairāk laika. Jūs esat brīvs un neatkarīgs, lai izvēlētos kādu, kurš padarīs jūs laimīgu un papildinās jūs, neatņemot savu būtību un individualitāti. Vai, no otras puses, jūs varat izlemt, ka neesat kopā ar kādu – tā ir jūsu dzīve, un jums vienkārši ir jāizvēlas, kādai tai būtu jābūt!

3. Bērni

Bērni, iespējams, ir viens no visbiežāk sastopamajiem iemesliem, kas pasargā cilvēkus no šķiršanās. Šis iemesls ir ļoti skaidrs – mēs kā cilvēki zinām par laulības šķiršanas negatīvajām sekām bērniem. Viņi var sajust vainu, trauksmi un nenoteiktību. Tomēr psihologi iesaka to aplūkot no cita viedokļa.

LASI ARĪ: Ideālais partneris saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi 2019. gadā

Bērniem, kas dzīvo drudžainā, nelaimīgā laulībā, ir garīga slodze uz pleciem un jūt sliktās attiecības starp vecākiem. Pieaugušo bezatbildīgā un toksiskā uzvedība drīz vien izraisa bērnos vainas sajūtu par viņu vecāku attiecībām. Visu laiku bērni sāk norādīt ar pirkstu uz sevi par visām neērtībām un konfliktiem, kas rodas ģimenē. Ja jūtat, ka jūsu jūtas pret jūsu laulāto ir samazinājušās vai pazudušas, un tagad jūsu attiecības šķiet nepanesamas, tad draudzīga un civilizēta šķiršanās ir labākais veids, kā uzturēt normālas, cilvēciskas attiecības. Jebkurā gadījumā pirms šāda nopietna un radikāli mainīga lēmuma pieņemšanas labāk apmeklēt ģimenes terapeitu, paturot prātā, ka ir jāierobežo un jāsamazina uzsvars, ka bērns pārdzīvos šķiršanās dēļ!

Labāk ir izšķirties, nekā ar šādu sajukumu bojāt brīnišķīgo attiecību tēlu bērna skatījumā.

avots: esotericblog

Leave a Comment