3 pazīmes, ka tu esi atūdeņojusies

1. Tev ir galvassāpes

Ja vien tu nedzer ūdeni 24/7, tavs ķermenis konstanti zaudē šķidrumu. Tas nozīmē, ka tajā pašā laikā tu zaudē arī būtiskus sāļus, kā, piemēram, nātriju un kāliju. Sāļu zaudēšana maina tavu As**s sastāvu, un smadzenes ir ļoti jutīgas pret šīm pārmaiņām, kas noved pie galvassāpēm. Un galvassāpes kļūst arvien spēcīgākas, kas ir atkarīgs no zaudētā ūdens daudzuma.

2. Tavs urīns ir īpaši dzeltens

Iemesls tam, ka tā notiek, ir tas, ka tavs urīns ir pilns ar dažādiem “atkritumiem” – kad tu saņem pietiekami daudz ūdens, šie “atkritumi” viegli tiek izvadīti ārā, bet, ja ūdeni lietosi mazos daudzumos, atkritumi paliek turpat, veidojot daudz dzeltenāku urīnu.

3. Tev ir aizcietējums

Šim ir līdzīgs iemesls kā tam, kādēļ tavs urīns iegūst izteikti dzeltenu nokrāsu. Ūdens palīdz no tava organisma izvadīt nevajadzīgās vielas, bet, ja organismā nav ūdens, tad tas nebūs spējīgs šīs vielas izdabūt laukā.

Tādēļ lietosim ūdeni katru dienu un diezgan lielos daudzumos. Tas, cik daudz ūdens tev ir jāizdzer dienas laikā, ir aprēķināms pēc formulas – 30 mililitri un katru ķermeņa kilogramu.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment