3 veidi kā iekarot jebkura vīrieša sirdi

Radot pareizo enerģiju, izmantojot pareizos vārdus un ķermeņa valodu, Tu uz diezgan ilgu laiku vari aizdedzināt kaislības dzirksti viņa sirdī. Tā tad…

Ir sievietes, kas spēj apburt vīrieti, ja ne pirmajā acumirklī, tad dažu minūšu laikā jau nu noteikti. Kāds ir viņu noslēpums?! Izrādās, ka ir tikai 3 lietas, kas Tev jādara, lai pievērstu tūlītēju pretējā dzimuma uzmanību!

Lasi arī: 3 veidi, kas liks vīrietim vēlēties būt kopā ar tevi

Radot pareizo enerģiju, izmantojot pareizos vārdus un ķermeņa valodu, Tu uz diezgan ilgu laiku vari aizdedzināt kaislības dzirksti viņa sirdī. Izmantojot šos 3 ieteikumus, Tu kā magnēts noteikti pievilināsi ļoti daudzus vīriešus, kā arī apbursi viņus ar savu šarmu.

Tu vari kļūt par tādu sievieti, kuras dēļ vīrieši savā starpā būtu gatavi arī pacīnīties, tāpēc noskaidro, kas ir šīs 3 lietas, kuras piekopjot, Tu vari iegūt neskaitāmu vīriešu uzmanību.

Piesaisti viņu ar savu maigo pusi

Kad sieviete ir blakus vīrietim, viņai ir jābūt kā lapai, kas peld pa upi. Esi lēna, nesteidzies un aizmirsti par visām stratēģijām un idejām, kā pievērst šī vīrieša uzmanību, atļaujies vienkārši plūst pa straumi. Dziļi ieelpo, iekārtojies pēc iespējas ērtāk, sajūti siltumu un mieru sirdī un vienkārši baudi šo romantisko brīdi.

Lasi arī: Latvijā no hroniskām sāpēm cieš gandrīz piektdaļa iedzīvotāju

Īstai sievietei ir jāprot vienkārši būt. Viņa zina, kā blakus vīrietim justies sievišķīgai. Viņa zina, ka var atļauties izrādīt savu vājumu, un tas viņu nebūt nebiedē.

Viņa ļauj vīrietim iet pašam savā tempā, ļauj viņam dot savu uzmanību un maigumu. Viņa ir dieviete, kas izstaro mieru un rada mīlestības, jutekliskuma un maiguma pilnu atmosfēru.

Klausies viņā ne tikai ar ausīm

Sievietei vienā acumirklī ir jāprot noteikt vīrieša neaizsargātās vietas. Viņa zina, kā likt viņam nervozēt un kā viņu nomierināt. Viņa ar savu klātbūtni var likt viņam nedaudz satraukties, taču tajā pat laikā justies emocionāli droši, kas liks viņam viņas priekšā atvērties.

Labākais veids, kā likt vīrietim panervozēt, bet tajā pašā laikā ļaut viņam būt atvērtam – uzklausīt viņu īstajos brīžos. Kad esi ar viņu kopā, tiešām centies ieklausīties tajā, ko viņš saka. Nepārtrauc, neskaties telefonā, nenovērs viņu ar savām domām un noteikti nesaki, ka klausies viņā, ja paralēli dari vairākas citas lietas.

Lasi arī: Hārtlijs, pēc uzvaras pār Vāciju, alu spēlētājiem dzert neļaus

Mūs var novērst ļoti daudz kas, taču Tev ir jāizmanto visa sava sievietes enerģija, lai būtu te un tagad. Tev ir jāattīra prāts un jāatver sava sirds, jāpārtrauc darīt viss, ko līdz tam darīji, un uzmanīgi jāklausās – ar ausīm, sirdi, prātu un ķermeni.

Savaldzini viņu ar pieskārieniem

Ja Tu maigi pieskarsies vīrietim, kad sajutīsi saikni ar viņu, tas parādīs, ka viņa jūtas Tev ir svarīgas, taču nepieskaries pārāk bieži un neizmanto pieskārienus, lai izprovocētu kaut kādu saikni. Vienkārši pieskaries viņam svarīgākajos brīžos, lai tas parāda, ka esat atvērta tālāk notiekošajam un ka esat uz viena viļņa – gan fiziski, gan garīgi, gan emocionāli.

Avots: revolucija.eu

Leave a Comment