3 vislabākie drēbju mazgāšanas līdzekļi

1. Visspēcīgākā iedarbība

wash-10071_0

Ariel veica pētījumu un noskaidroja, ka 85% sieviešu uzskata, ka tehnoloģiskajiem jaunumiem ir jābūt izmēra ziņā mazākiem un ar spēcīgu iedarbību. Tieši tāpēc Ariel radījis jaunas kapsulas 3in1 PODS 28 ml tilpums, kas atšķiras no pārējiem ar mazo izmēru, šis Ariel ir ar viskoncentrētāko formulu un šī viena kapsula sadalīta trīs sektoru diazinā. Šī kapsula dziļi attīra no netīrumiem dažādus audumus, vienlaikus saglabājot apģērba krāsu – saglabā gan krāsaina gan balta apģērba krāsu.

2. Viskoncentrētākais

sa8™-delicate-plyn-do-prania-delikatnych-tkanin

Pēc kompānijas Amway datiem, šķidrie mazgāšanas līdzekļi kļūst daudz populārāki. Šobrīd Eiropā šķidro līdzekļu pārdošanas īpatsvars sasniedz 25%,  bet ASV un Kanādā – jau ap 50%. Tie ir ērtāki un palīdz izvēlēties to lietošanas daudzumu, un nodrošina ekonomisku lietošanu. Kā arī viens pluss – efektīva iedarbība zemā mazgāšanas temperatūrā. Piemēram, pēdējā laikā Rietumos arvien biežāk mazgā veļu  zemā temperatūrā – vairāk kā puse  nepārsniedz 40 grādu temperatūru. 

Šķidrais mazgāšanas līdzeklis SA8 ™ no Amway Home atbilst visiem šiem kritērijiem, kuru var lietot pat 15 grādu temperatūrā.

3. Visekoloģiskākais

wash-10073

Nav noslēpums, ka pēdējā laikā cilvēki meklē ekoloģiskus līdzekļus, kuru lietošana nenodara kaitējumu dabai. BIO-WHITE un BIO-COLOR – ekoloģiski drēbju mazgāšanas līdzekļi, kas domāti baltām un krāsainām drēbēm, satur kokvilnas ekstraktus, efektīgi iztīra traipus un netīrumus, nebojājot auduma šķiedru. Šis līdzeklis nesatur fosfātus un ceolītus un izmazgā veļu pat zemā temperatūrā. Šo pulveri ieteicams lietot mazgājot bērnu drēbes, cilvēku drēbes, kuriem ir jūtīga āda.

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment