30. jūnijs – laiks izteikt vēlēšanos! Šī diena ir mītiem apvīta ar savu maģisko pusi

Doza un lietošanas instrukcija

Iepiliniet vairākus pilienus tieši mutē. Var tos arī atšķaidīt ar nelielu daudzumu ūdens.

Lietot 2-4 reizes dienā. Var veikt pilienu lietošanu 1 stundas ietvaros ar starpposma intervālu 5-10 minūtes.

Jauns mēness ir ideāla diena ķermeņa attīrīšanai, diētai vai gavēšanai. Jāēd tikai tāda augu barība, kas ilgstoši neuzturas gremošanas traktā. Piemēram, piemēroti būs basmati rīsi, jo tie ir ļoti viegli un vislabāk sagremojami. Varat arī pavadīt “atslodzes dienu” vai ēst tikai augļus vai dārzeņus. Jaunajā mēnesī vielmaiņa darbojas ātrāk, un, ja nenoslogosiet organismu ar smagu pārtiku, tas visefektīvāk atbrīvosies no toksiskajām vielām. Tas izmantos enerģiju, kas citādi tiktu iztērēta pārtikas sagremošanai, lai atjaunotos un izvadītu toksīnus. Ja diētas vai badošanās jums neder, mēs iesakām ievērot vismaz svaigas un termiski neapstrādātas pārtikas diētu.

Ja jūs cīnāties ar svaru, šodien ēdiet pilngraudu maizi un izvairieties no pārtikas ar augstu ogļhidrātu saturu.

Šodien ir lapu diena, un jūs savā uzturā varat izvēlēties lapu zaļumus un garšaugus: cigoriņus, kāpostus, kolrābjus, puravus, rabarberus, rukolu, salātus un ledus salātus, spinātus, kāpostus, baziliku, piparmētru, maurlokus, pētersīļus, salviju, timiānu.

Šodien piemērots dzēriens būs attīrošās zāļu tējas. Melisas tējai ir arī nomierinoša iedarbība uz psihi. Kafija šajā dienā nav piemērota jutīgam vēderam. Ja dzerat pienu, pievienojiet tam šķipsniņu kanēļa, tas palīdz pret aizcietējumiem.

Lasi vēl:Skumja ziņa: Pēc gandrīz trīs dienu nepārtrauktiem meklējumiem šodien, 28. jūnijā mazā Evita tika atrasta

Skaistums

Negrieziet šajā dienā matus, jo viņus būs grūti ieveidot un viņi pūkosies. Ja vien iespējams, nemazgājiet matus, jo tie kļūs vāji.

Piemērotas ēteriskās eļļas un smaržvielas: vijolīte, īriss, ģerānija, vaniļa, citrons, greipfrūts, citronzāle.

Leave a Comment