31. janvāra dienas horoskops – mācies no kļūdām!

dienas-horoskops

#AUNS  tu beidzot būsi gatavs piedot un aizmirst, bet tas nenozīmē, ka vari uzticēties tiem, kas tevi ir nodevuši. Neļauj citiem sevi izmantot!

 

#VĒRSIS  Šodien var sanākt izdarīt, ko tādu, kas pārsteigs citus, bet beidz uztraukties par to, ko citi par tevi domā, galvenais, esi patiess pret sevi.

 

#DVĪŅI  Citi vēlies zināt, kas ir tavu panākumu atslēga – dalies savā pieredzē! Nebaidies uzņemties jaunus pienākumus!

 

#VĒZIS  palūkojies uz sevi no malas, ieraudzīsi savas sirds vēlmes. Nebaidies rīkoties tā, kā ir labāk tev nevis citiem!

 

#LAUVA  nebūvē sienas starp sevi un citiem, tā palaidīsi garām jaunas iespējas! Ja baidies no neizdošanās, dalies sajūtās ar tuvu cilvēku!

 

#JAUNAVA vienatne nav slikta lieta, bet tev šobrīd ir nepieciešams būt vairāk sabiedrībā – esi atvērtāks, rezultāts būs fantastisks!

Lasi arī: Toksisko attiecību horoskops: no kuras Zodiaka zīmes Tu esi atkarīgs?

#SVARI  ja ir iespēja, palīdzi citiem, dots devējam atdodas – iespējams, tev pašam drīz būs vajadzīga palīdzība.

 

#SKORPIONS neatkarīgi no tā, ko domā citi – notici sev! Nebaidies riskēt, šobrīd tev ir tādas iespējas, kuras vēlāk vienkārši vairs nebūs!

 

#STRĒLNIEKS  spēcīgas jūtas tev liek justies neērti–bet ar tām ir jātiek galā, saņemies! Centies neapņemties to, ko vēlāk nevarēsi izpildīt!

 

#MEŽĀZIS  lai uzlabotu garastāvokli, šo  dienu pavadi mierīgi, noskaties kādu iedvesmojošu filmu, aizmirsti uz brīdi par problēmām!

 

#ŪDENSVĪRS  Tavs liktenis ir tikai tavās rokās, neļaujies citu spiedienam. Šodien vari atļauties tērēt vairāk naudas kā parasti.

 

#ZIVIS  Dažreiz, lai sasniegtu mērķus, ir jāizmanto neatļauti paņēmieni. Tas, cik tu sasniegsi ir atkarīgs tikai no tavas atdeves!

Leave a Comment