33 nelaimes: kā uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas dzīvē!

Mēs mainām dzīvesveidu

Negativitāte mūsu dzīvē ļoti bieži korelē ar to, kā dzīvojam, ko ēdam, ko dzeram, ko darām. Ja jūtamies slikti vai esam ļoti noguruši, tad sākas neveiksmes citās dzīves jomās.

Lai būtu vieglāk piedzīvot negatīvos brīžus un grūtības, jāuztur labā formā. Eksperti iesaka:

  • pietiekami gulēt;
  • sportot vai vingrot, vai vienkārši vairāk kustēties;
  • Veselīgs ēdiens;
  • atbrīvoties no sliktiem ieradumiem.

Salauzts miega režīms, slikti ieradumi un mazkustīgs dzīvesveids ļoti slikti ietekmē ķermeni un līdz ar to arī enerģiju. Sliktas veselības vai veselības problēmu dēļ var sākties melnas svītras. Kad jūtamies labi, kļūst vieglāk tikt galā ar grūtībām. Mums ir arī vairāk problēmu, ja pastāvīgi piedzīvojam negatīvas sajūtas. Mēs runājam, piemēram, par alkatību, slinkumu, apātiju, dusmām, skaudību un aizvainojumu. Efektīvi veidi palīdzēs tos ierobežot.

Beidz sarunāties ar sliktiem cilvēkiem

Ap jums var būt enerģijas vampīri un vienkārši toksiski cilvēki. Lai viņiem nebūtu varas pār jums, mēģiniet izmantot īpašus amuletus  vai pārtrauciet sazināties ar šiem cilvēkiem. Ja nav iespējas pilnībā pārtraukt saziņu, samaziniet to līdz minimumam.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Lasi arī: Numeroloģija jūsu attiecībām: mīlestības potenciāla analīze pēc vārda un dzimšanas datuma

Gadās, ka mūsu vidē ir cilvēki, kuri mums vienkārši nepatīk. Šādos gadījumos vajadzētu ieklausīties sevī un, ja iespējams, attīrīt savu sociālo loku no cilvēkiem, kuri pastāvīgi izraisa negatīvas emocijas. Gadās arī, ka tuvumā ir kāds cilvēks, kurš tevi ievelk līdz emocionālajam dibenam, nemitīgi atkārtojot, ka nekas dzīvē nesanāk viegli, ka visas pūles ir veltīgas utt. Šādi cilvēki nav enerģijas vampīri, taču viņi ir nedaudz bīstamāki. Pat vecāki un labākie draugi var darboties kā tāds “balasts”, velkot uz leju. Viņi inficē ar negatīvu attieksmi, un tāpēc kļūst grūti noticēt sev, ieklausīties savās jūtās un iet uz iecerēto mērķi. Jums vajadzētu pārstāt uztvert viņu viedokli, nolikt garīgu “sienu” pret viņu uzbrukumiem un biežāk sev atgādināt, ka esat savas dzīves saimnieks.

Arī dažādi lāsti un ļaunas acis var kļūt par neveiksmju cēloni un melnu svītru. Amuleti no ļaunas acs un lāstiem palīdzēs novērst draudus, kas draud pār jums, un atgriezties klusā dzīvē.

Leave a Comment