Es pietiekami mīlu sevi, lai tevi izslēgtu no manas pasaules

Man ir problēmas ar pašcieņu. Lielākajā daļā gadījumu es neturu savus kompleksus. Es uztraucos par savu svaru, matiem, ādu, balsi. Es sevi pārliecinu, ka es esmu neveiksminiece, ka es vienkārši visus kaitinu. Es pastāvīgi šaubos un jūtu, ka esmu vienu soli aiz visiem.

Lasi arī: Parādi vīrietim šī lietas, pirms noslēgt ar viņu laulības saiknes

Ir dienas, kad es vienkārši aizgriežos no spoguļa, jo es nejūtos pietiekami skaista. Dienas, kad es klusēju draugu kompānijā, jo es nejūtos pietiekami interesanta. Dienas, kad es nedaru to, ko es izmisīgi vēlos, jo es nejūtos pietiekami gudra un talantīga.

Man reti ir augsts uzskats par sevi, lai liktu sevi pirmajā vietā. Lielākajā daļā gadījumu es kritizēju sevi, arvien vairāk un vairāk rodas iemeslu ienīst sevi.

Es nemīlu sevi tik daudz, cik man vajadzētu, bet es ļoti mīlu sevi, pietiekami, lai izsvītrotu tevi no savas pasaules.

Es zinu, ka es esmu pelnījusi labāku, nekā to, ko tu esi darījis. Un, lai gan man bieži ir mana iekšējā balss, sakot, ka es nedarīšu kaut ko, tas nenozīmē, ka jūs varat darīt to pašu.

Es neesmu laba ar sevi, bet tev nevajadzētu darīt to pašu. Tu nedrīksti izslaucīt savas kājas pret mani. Tev nevajadzētu būt šādai varai pār mani.

Es pieņemšu kritiku un apvainojumus no sevis, bet es to nepieņemšu no kāda cita. Vairs nē.

Es joprojām iemācos mīlēt sevi. Dažreiz es jūtu, ka man tiešām nav, es esmu joprojām neesmu ļoti pārliecināts cilvēks, bet var būt pirmais solis, lai nodrošinātu to, ka sevi mīlu – ir dzēst tevi no manas pasaules. Varbūt pirmais solis ir iekļaut sevi ar cilvēkiem, kuri mani iedrošina, nevis tos, kas liek man justies vēl sliktāk.

Lasi arī: 5 visburvīgās zodiaka zīmes!

Es nekad nemācīšos mīlēt sevi, ja apkārt man cilvēki, piemēram, jūs, kuri jūtas augstāki par mani. Kas izlikas, ka manas emocijas viņiem ir apgrūtinājumi. Kurš ignorē manu viedokli. Kas vērš uzmanību uz mani, tikai tad, kad viņiem ir ērti.

Jums nevajadzētu dot man vairāk iemeslu sevi ienīst. Man jau ir pietiekami daudz no tiem.

Tu esi toksiska persona. Tu esi kā inde. Un es neesmu gatava ļaut jums atdarīt manu prātu, pārliecināt mani, ka es neesmu nekas, lai vēl nedaudz zemāk novērtētu manu pašcieņu.

Varbūt es nemīlu sevi pietiekami, lai dotos bez grima vai ievietotu spontānu seju bez filtra, bet es ļoti mīlu, lai jūs izdzēstu no savas pasaules. Es mīlu sevi pietiekami, lai paaugstinātu savus standartus.

Avots

Leave a Comment