4 iemesli, kāpēc ausis deg: kas slēpjas aiz vecmāmiņu māņticības…

 

Kad dedzina kreiso ausi

Tautas ticējumi vēsta, ka kreisā auss deg, ja kāds aprunā – šāds signāls brīdina, ka tevi apspriež daudzi cilvēki, mēģinot apmelot. Ezotēriķi uzskata, ka kreisā ķermeņa puse pārstāv sievietes enerģiju, tāpēc dedzināšana kreisajā ausī var signalizēt par problēmām ar vīriešiem. Gaida strīdi, konflikti, šķiršanās un nodevība no mīļotā vīrieša.

Ja jūtat nelielu siltumu ausī, tas nozīmē, ka par jums tiks runāts garāmejot. Bet gadījumā, ja dedzinoša sajūta ir ilgstoša un spēcīga, tas liecina par skaudību un mēģinājumiem sabojāt jūsu dzīvi.

Kad dedzina labo ausi – esiet uzmanīgi

Labā auss deg tiem, kuri gaida globālas pārmaiņas dzīvē. Atšķirībā no situācijas ar kreiso pusi, labā puse gandrīz vienmēr sola patīkamas pārmaiņas. Jūs nevis lamā, bet gan slavē, apspriež, taču no pozitīvās puses. Cilvēku, kurš sajutis karstumu labajā ausī, gaida karjeras pacelšanās, ceļojums, ilgi gaidīta pārcelšanās un laimes mīlestībā.

Noderīgs padoms: lai saprastu, kas tieši par tevi runā, pāršķirsti galvā pazīstamu cilvēku vārdus – vārds, uz kura pāriet drudzis, pieder tam cilvēkam, kurš tevi piemin sarunā.

 

Leave a Comment