Kā izvēlēties pušķi meitenei

Kad puiši saka, ka ziedi ir labākā dāvana, viņi automātiski pieņem, ka šī dāvana iepriecinās meiteni jebkurā gadījumā.

Tā patiešām ir taisnība ar nosacījumu, ka ziedu izvēlei pieiet pārdomāti un ar domu par to, kam tie tiks pasniegta.

Pušķa pirkšana: izvēles parametri

Lielākā daļa vīriešu, ja viņiem jautāsiet, kā izvēlēties ziedu kompozīciju, bez vilcināšanās atbildēs, ka tai jābūt skaistai. Un estētiskā pievilcība, protams, ir svarīga, taču tikai tā nav mēraukla. Lūk, kas jāņem vērā:

Tas, kam pušķis ir paredzēts. Šarmantajām dāmām patiešām patīk gandrīz visi ziedi, bet tomēr parasti viņām ir noteiktas vēlmes. Uzmanīgs vīrietis noteikti tos ievēros.

Pušķa izmaksas. Tas var šķist dīvaini, bet dārgākā ziedu kompozīcija nebūt ne vienmēr ir veiksmīgākā izvēle. Piemēram, uz pirmo randiņu labāk atnest patīkamu, bet ne pārāk dārgu pušķi, lai tas neradītu spiedienu uz meiteni.

Ziedu kompozīcijas izmērs

Šeit jāņem vērā gadījums. Ja ziedi tiks pasniegti uz ielas, un pēc tam ar tiem paredzēts pastaigāties, labāk iegādāties nelielu pušķi, bet, ja tie tiks pasniegti mājās, lielumam ir daudz mazāka nozīme.

Svarīga ir pušķa simboliskā nozīme. Ja vēlaties pareizi paust savas jūtas, jāpievērš uzmanība simbolikai. Un, lai gan 21. gadsimtā tai ir mazāka nozīme nekā, piemēram, 17. gadsimtā, tomēr ir labāk zināt nianses. Piemēram, ka maigas jūtas lieliski izsaka pasteļtoņu peonijas, bet kaisli – koši sarkanas rozes. Ja vīrietis mājieniem norāda, ka sapņo par ģimenes izveidi, tad vislabāk derēs ziedošs augs podiņā.

Kas attiecas uz aksesuāru un rotājumu pievienošanu pušķiem, to nevajadzētu būt pārāk daudz. Lentām, mākslīgajiem tauriņiem, spīdumiem un saldumiem vajadzētu tikai izcelt kompozīcijas šarmu, nevis to sabojāt.

Lasi vēl: No antiseptiska līdz stimulējošam līdzeklim. Noderīgas bazilika īpašības, par kurām jūs nezinājāt

Pušķi var pasniegt personīgi, kā arī var pasūtīt ar piegādi – tas ir labs risinājums, ja sūtītājs atrodas citā pilsētā (piemēram, ja attiecības ir no attālumā), kā arī ja viņš kādu iemeslu dēļ vēlas saglabāt anonimitāti.

 

Leave a Comment