4 lietas sabiedrības attieksmē, kas saindē tavu dzīvi

Zīle rokā ir vērtīgāka par diviem medņiem kokā

Vēl viens sāpīgs uzstādījums par tēmu, kas jums ir nepieciešams, lai nemēģinātu lēkt virs savas galvas un dzīties pēc laimes. Šķiet, ka šī ļaunprātīgā instalācija mums norāda, ka mēģinājums kļūt labākiem un veiksmīgākiem nav kaut kas tāds, kā dēļ dzīvot. Šis sakāmvārds mums nemāca ne pieticību, ne neko noderīgu. Jā, jums ir jāspēj riskēt uzmanīgi, bet, ja jūs apmierināties ar mazumiņu, tas neļaus jums sasniegt labākos rezultātus jomās, kas ir jūsu prioritāte. Uzņemieties risku, bet apzināti un uzmanīgi, neliekot uz spēles visu, kas jums ir.

Laime bērnos

Diezgan dīvaini, ka mūsdienu pasaulē, kur veselais saprāts pamazām sāk ņemt virsroku pār stereotipiem, cilvēki joprojām lielākoties uzskata, ka bez bērniem neiztikt. Daudzi cilvēki ir pārliecināti, ka viņiem ir jārada bērni pēc iespējas ātrāk un pēc iespējas vairāk, lai gan dziļi šādi cilvēki šaubās par savu pārliecību. Šeit svarīgi paļauties nevis uz vecāku un vecāko paaudžu viedokli, bet gan uz savu. Ja jums nav ne mazāko šaubu, ka vēlaties kļūt par tēvu vai māti, tad tas jums nesīs laimi.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze 2023. gadam – sagaida uzplaukums!

Daudzi dzīvo zem nabadzības sliekšņa, bet viņiem joprojām ir bērni. Tādi domā šādi: “Dzemdēsim bērnu, tad jau redzēsim.” Tā ir briesmīga tuvredzība, kas dažkārt rada lielas problēmas vecākiem un bērnam. Šādam atbildīgam solim jābūt jēgpilnam, plānotam un apzinātam. Ja nevēlies bērnus, tad nevajag. Laime nav viņos, bet izvēles brīvībā.

Mēģiniet biežāk izmantot pozitīvas afirmācijas. Tas palīdzēs sasniegt jaunu garīgo līmeni un atbrīvoties no toksiskām domām, vīrusu programmām. Veiksmi dzīves ceļā!

Leave a Comment