4 situācijas, kad ir lietderīgi lietas atlikt

Neko nevar sasniegt bez panākumiem, un tā ir tīra patiesība. No otras puses, darbs bez pārtraukuma dienu no dienas var būt arī kaitīgs. Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīja par tām situācijām, kad steidzami jāatliek darbi.

Enerģijas līdzsvars ir ārkārtīgi svarīgs, tāpēc reizēm mums ir ļoti svarīgi periodiski nolikt lietas malā, lai paveiktu ko ārkārtīgi svarīgu vai pat atpūstos. Šīs ir galvenās situācijas. kurās tev jāpasaka sev “stop”.

Kad jāpieņem ļoti svarīgs lēmums

Ja pēkšņi darbā ir uzdots ļoti grūts uzdevums vai jāpieņem kāds lēmums, kas prasa maksimālu koncentrēšanos, tad svarīgi vispirms nolikt malā visas citas lietas un projektus.

Sarežģīti uzdevumi prasa maksimālu koncentrēšanos, tāpēc ir obligāti jāatbrīvo smadzeņu resursi. Lai to izdarītu, jums jāpārtrauc aktuālo lietu kārtošana, jo, dzenoties pēc diviem vai vairākiem mērķiem, jūs, visticamāk, nevarēsiet sasniegt vienu.

Lasi arī: Skice no dzīves, kurā vīrs atdod visu naudu mātei, pats sēž savai sievai uz kakla

Ir svarīgi arī atlikt visas savas lietas uz vēlāku laiku, ja tagad jums ir jāpieņem kāds svarīgs dzīves lēmums. Ja daudz kas būs atkarīgs no tā pieņemšanas, tad svarīgi ir arī dot sev iespēju pārdomāt visus aspektus. Ja tajā pašā laikā tērējat resursus kaut kam citam, varat palaist garām kādu svarīgu detaļu.

Kad esat ļoti noguris vai pakļauts stresam

Cilvēka enerģija nav bezgalīga. Mums visiem ir ierobežots enerģijas krājums, tāpēc, ja pēkšņi jūtaties noguris un jūtaties fiziski vai intelektuāli slikti, jums steidzami jāatliek visas lietas uz vēlāku laiku. Ja turpināsiet darīt darbu un lietas pilnīgā noguruma stāvoklī, jūs varat tikt pie izdegšanas sindroma.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment